Online theorie cursus

Om je rijbewijs te halen heb je je theorie certificaat nodig. Het volgen van een online theorie cursus is de beste stap om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen! Dit geldt zowel voor je auto-, motor- als bromfietsrijbewijs. Met onze cursus word je stap voor stap begeleid door alle theorie die je moet kennen voor het CBR theorie examen. Bovendien wordt elk onderdeel getoets met oefenvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste informatie beheerst wanneer je het examen in gaat!

Begin vandaag nog met een online auto theorie cursus

Onze online theorie cursus kan goed van pas komen voor het behalen van je auto theorie-examen. Je krijgt dan negen theorielessen van ongeveer een uur. Deze kun je eenvoudig volgen vanaf je mobiel, laptop of tablet. Wanneer je een internetverbinding hebt, kun je in principe overal je auto theorie leren. Met een cursus bereid je jezelf op elke mogelijke vraagstelling van het CBR voor. Dit is wat je kunt verwachten van onze auto theorie cursus:

  • Volledige en actuele theoriestof
  • 38 series oefenvragen
  • 9 theorielessen
  • 9 toetsen
  • Proefexamens

Met een online motor theorie cursus ben je klaar voor het theorie-examen

Naast een theorie cursus voor de auto is het mogelijk een motor theorie cursus te volgen. Hiervoor gelden namelijk andere regels. De theorie is voor negentig procent hetzelfde en de verkeersborden blijven uiteraard gelijk, maar het percentage dat verschilt is zeer belangrijk. En je wil natuurlijk niet de mist ingaan op het echte motor theorie-examen. Daarom is het verstandig om je motor theorie te leren. Hieronder zie je wat je kunt verwachten van een motor theorie cursus bij iTheorie:

  • Volledige theoriestof: de lesstof is opgedeeld in dezelfde 25 onderdelen zoals het CBR hanteert. De stof wordt je aangeboden in begrijpelijke teksten. Bovendien zijn ze voorzien van handige illustraties, duidelijke afbeeldingen en overzichtelijke schema‚Äôs
  • Na elk onderdeel een proeftoets: je maakt in totaal 25 proeftoetsen, na elk onderdeel volgt er een proeftoets. Hierin wordt je kennis getoetst met een serie examenvragen. Wanneer blijkt dat je kennis voldoende is, kun je door naar het volgende onderdeel.
  • Test met proefexamens: het is tijd om je volledige kennis te testen wanneer je alle onderdelen hebt doorlopen. Dit doe je het beste met een proefexamen zoals je die ook bij het CBR krijgt. Bij iTheorie hebben we maar liefst 50 verschillende examens!

Volg een online theorie cursus voor de bromfiets

De opbouw van een online theorie cursus voor de bromfiets ziet er net zo uit als die voor de motor. Je krijgt de theorie aangeboden in begrijpelijke teksten, handige illustraties en duidelijke afbeeldingen. De lesstof wordt, net als bij het CBR, opgedeeld in 25 onderdelen. Na elk onderdeel krijg je een proeftoets om je kennis te testen. Wanneer dit voldoende is, kun je door naar het volgende onderdeel. Je maakt dus in totaal 25 proeftoetsen. Na afloop van de online theorie cursus en je bromfiets theorie leren, kun je bij ons 50 verschillende proefexamens afnemen. Deze zijn gebaseerd op het echte CBR bromfiets theorie examen.

Een online theorie cursus volg je bij iTheorie

Voor zowel de auto, motor als bromfiets volg je bij iTheorie een online theorie cursus! Het enige wat je voor alle cursussen nodig hebt, is een internetverbinding. Hiermee kun je overal waar mogelijk de theoriestof oefenen! Wat prettig is van een online theorie cursus volgen bij iTheorie, is dat je dit volledig op je eigen tempo doet. Je plant zelf in wanneer je aan de slag wilt. Heb je dyslexie? Dan bieden we de mogelijkheid aan om vragen voor te laten lezen. Het is ook mogelijk om een speciaal dyslexielettertype weer te geven. Wil je eerst weten hoe een online theorie cursus in zijn werk gaat? Maak dan een gratis theorie test voor auto, motor of bromfiets!

Gratis theorie test?

Doe de gratis theorie test en weet gelijk hoe het ervoor staat met jouw theoriekennis!