Gratis bromfiets theorie test

Voor het rijbewijs voor de snor- en bromfiets, de scooter, de speed-pedelec en de brommobiel moet je het CBR theorie-examen bromfiets afleggen. Hoe lastig het CBR theorie-examen is, wordt door veel mensen onderschat. Maar nog minder dan de helft van de kandidaten slaagt in de 1e keer voor het theorie-examen bij het CBR! Je moet namelijk wat weten van veel verschillende onderwerpen.

Leer daarom je theorie met iTheorie, dan wordt slagen peanuts! Alle theorie wordt stap voor stap met je doorgenomen, met tussendoor vele toetsvragen en oefenexamens. Je kunt volledig leren in je eigen tempo. Zo kun je ervan uitgaan dat je uiteindelijk alle theoriestof kent én dat je deze ook onthoudt.

Omdat de meeste bromfiets- en scooterkandidaten nog helemaal geen rijbewijs hebben, is het over het algemeen verplicht je theorie-examen al te hebben gehaald voordat je begint met de praktijklessen. Dit heeft als groot voordeel dat je dan alle verkeersregels al kent die je nodig hebt voor je praktijklessen. Dit zorgt voor een vlotte en veilige rijopleiding! Maar ook als je het rijbewijs voor de speed-pedelec of de brommobiel wilt gaan halen kun je beter vroeg starten met het leren van de theorie.

De theorie test bestaat uit een serie examenvragen. Deze vragen kun je ook krijgen op het echte theorie-examen. Na afloop van de theorie test krijg je gelijk te zien hoe goed jij de theorie al kent.

Ben jij benieuwd hoe goed jij de verkeerstheorie nú al kent? Maak dan gelijk een gratis theorie test!

Start de gratis theorie test bromfiets

Hoe werkt ons examen systeem?

Voorlezen, lettertype, extra tijd en kleuren

Voordat je het theorie-examen start, kun je aangeven of je het examen wilt laten voorlezen, of je een speciaal dyslexie lettertype wilt gebruiken, of je het proefexamen als verlengd of individueel examen (met meer tijd) wilt oefenen en of je het kleurenschema wilt aanpassen.

In onze examenomgeving

Uitleg theorie examen auto
  1. Resterende antwoordtijd
  2. Huidige vraagnummer en totaal aantal vragen in het onderdeel
  3. Knop om naar de vorige vraag te gaan (indien toegestaan)
  4. Knop om naar de volgende vraag te gaan (indien toegestaan)
  5. Gereedschapskoffer (met hulpmiddelen)
  6. Markeren vraag (indien toegestaan)
  7. Oproepen overzichtsscherm (indien toegestaan)
  8. Afsluiten theorie-examen