De beste theorie-opleiding voor je cursisten

iTheorie is een online theoriecursus die cursisten tot in de puntjes klaarstoomt voor het CBR theorie-examen. Het is een compleet leerpakket voor het auto-, motor- en bromfietsrijbewijs. iTheorie bestaat uit digitale lessen, toetsen en proefexamens. Altijd up-to-date.

Je kunt het geluid aan en uit zetten

Inloggen

Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord voor je rijschool? Ga dan gelijk naar het afgeschermde rijschoolgedeelte.

Inloggen

Theorie leren

Cursisten beginnen te leren uit het digitale boek. Na elk stukje theoriestof volgt er een serie oefenvragen. Aan de hand van deze oefenvragen kunnen ze testen of ze de voorafgaande stof kennen en snappen. Aan het einde van een onderwerp volgt er een oefentoets. Voor deze toets moet de cursist slagen om door te kunnen naar het volgende onderwerp. Slaagt de cursist niet? Dan moet het onderwerp eerst overnieuw gedaan worden.

Theorie oefenen

Nadat de cursist geleerd heeft, gaat deze oefenen met proefexamens. Er zijn maar liefst 50 proefexamens beschikbaar. Na afloop van elk examen krijgt de cursist een studieadvies. Zijn er te veel fouten gemaakt in een bepaald onderdeel, dan moet de cursist eerst dat onderdeel herhalen voordat hij verder mag met het volgende proefexamen.

Theorielessen

Daarna gaat de cursist een complete theoriecursus volgen. Deze wordt online gegeven door een iTheorie-docent en is via iTheorie te volgen op een laptop, tablet of mobiel. De cursus is onderverdeeld in een aantal theorielessen van elk ongeveer een uur. Tijdens de lessen kan de cursist ook vragen stellen aan de theoriedocent.

Herhalingscursus

Wanneer de cursist de studieadviezen opvolgt, kan het bijna niet misgaan bij het CBR. Maar het kan natuurlijk altijd een keer tegenzitten. In dat geval kan de cursist gebruikmaken van de gratis herhalingscursus. De cursist kan dan een verkorte herhalingscursus volgen.

Gestuurde opleiding

iTheorie is een gestuurde opleiding. Dat betekent dat een cursist niet zelf kan bepalen hoe hij wil leren, maar dat het systeem dat bepaalt. iTheorie legt gedurende de studie de nadruk op wat de cursist nog niet (goed) kent en herhaalt dat eindeloos.

Actueel en CBR-like

Het lesmateriaal wordt elke dag geactualiseerd en voldoet aan dezelfde richtlijnen als het CBR theorie-examen. De werking van de proefexamens is ook gelijk aan die van het CBR. Zo komen cursisten niet voor verrassingen te staan als ze het theorie-examen bij het CBR gaan afleggen.

Inzicht in vorderingen

Via iTheorie kun je als rijschool inzicht krijgen in de vorderingen (of juist niet) van de theorie-opleiding van de cursisten. De cursist moet hier wel toestemming voor geven. Je kunt dan zien hoever de cursist is en met welke onderdelen hij nog moeite heeft.

Voor auto, motor of bromfiets

Je koopt voor de cursist een toegangscode in. Een toegangscode is bruikbaar voor één van de online cursussen die iTheorie aanbiedt. Tijdens het eerste gebruik wordt aan de cursist gevraagd welke opleiding hij wil gaan volgen. Dat is daarna niet meer te wijzigen.

Auto Motor Bromfiets Passenger car
Theorie leren
Hoofdstukken 9 25 25 9
Deeltoetsen 32 - - 32
Eindtoetsen 9 25 25 9
Online theorieles
Lessen via livestream 9 - - 9
Theorie oefenen
Volledige proefexamens 50 50 50 50
Met voorleesfunctie Ja Ja Ja Ja
Met feedback Ja Ja Ja Ja
Extra
Herhalingscursus 3 maand 3 maand 3 maand 3 maand
Dyslexie ondersteuning Ja Ja Ja Ja
Audio ondersteuning Ja Ja Ja Ja
Apparaat
Geschikt voor mobiel Ja Ja Ja Ja
Geschikt voor tablet Ja Ja Ja Ja
Geschikt voor laptop Ja Ja Ja Ja

En nog veel meer

iTheorie bevat te veel onderdelen om hier op te noemen. Wil je zelf eens kennismaken met iTheorie? Dat kan! Stuur ons dan een bericht of bel ons op 038 460 1818 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00).

Aanmelden bij iTheorie

In het rijschoolgedeelte vind je meer informatie voor rijscholen en kun je ook als rijschool bestellen. Je kunt je gratis aanmelden op iTheorie als je nog geen account hebt. Het aanmelden op iTheorie verplicht je tot niets, we controleren alleen of je ook bij de Kamer van Koophandel en het CBR ingeschreven staat. Heb je andere vragen, ben je een startende rijschool of lukt er iets niet? Stuur ons dan een bericht of bel ons op 038 460 1818 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Gratis aanmelden