CBR bromfiets theorie leren

De beste online theorie opleiding van Nederland

Online theorie bromfiets oefenen

Op iTheorie leer je de volledige verkeerstheorie voor het rijbewijs voor de scooter, snorfiets, bromfiets, speed-pedelec en brommobiel. Voor al deze voertuigen moet je hetzelfde CBR bromfiets theorie-examen afleggen. De lesstof is opgedeeld in kleine behapbare stukjes die telkens worden afgesloten met een oefentoets. Pas als je de oefentoets haalt, mag je verder naar het volgende onderdeel. Zo weet je zeker dat je de lesstof hebt onthouden en dat je deze ook snapt. Als je alles hebt doorlopen weet je zeker dat je klaar bent voor het echte CBR bromfiets theorie-examen!

Bromfiets theorie leren met iTheorie

Met iTheorie heb je alles in huis. iTheorie bevat alle benodigde lesstof, oefentoetsen en proefexamens. Naast iTheorie heb je niets anders meer nodig om te slagen voor het CBR bromfiets theorie-examen.

Complete lesstof

De lesstof is net zo ingedeeld als bij het CBR in 8 onderwerpen. Je leert alles wat je nodig hebt om te slagen voor je bromfiets theorie-examen. De lesstof is voorzien van leuke en handige illustraties, foto's en tekeningen.

35 Series oefenvragen

Je oefent telkens tussendoor de net geleerde theorie met een serie oefenvragen. Daardoor weet je onmiddellijk of je de stof hebt gesnapt en beheerst.

8 Theorielessen

Naast je zelfstudie kun je ook 8 theorielessen volgen die gegeven worden door een theoriedocent. Als je vragen hebt kun je die aan je docent stellen.

8 Toetsen

Als je een onderwerp hebt geleerd ga je verder met een proeftoets. De proeftoets bestaat alleen uit examenvragen die over dat onderwerp gaan. Zo weet je gelijk of je alles goed hebt geleerd en kent.

50 Proefexamens

Daarna krijg je bromfiets proefexamens. Deze werken net zoals bij het CBR bromfiets examen. Je oefent dus alvast op precies dezelfde manier als bij de CBR theorie-examens. Maak je te veel fouten in een bromfiets proefexamens? Dan verwijst de digitale coach je naar die lesstof die je beter nog eens kunt herhalen.

iTheorie

Gratis theorie test?

Doe de gratis theorie test en weet gelijk hoe het ervoor staat met jouw theoriekennis!

Waarom iTheorie?

Lekker in je eigen tempo.

Wil je extra snel leren of leer je liever in een rustig tempo? Dat bepaal jij helemaal zelf. De digitale coach past zich aan jou aan!

Op de bank of onderweg.

Leer je liever thuis of gebruik je de tijd dat jij in de trein zit? Of misschien wel beide? iTheorie kan je gebruiken op een laptop, tablet en mobiel. Je kunt dus overal en altijd jouw bromfiets theorie leren. Ben je gestopt op je laptop op de bank? Dan kun je in de trein op je mobiel verder gaan waar je gebleven was.

Teksten laten voorlezen.

Vind je het lastig je te concentreren tijdens het leren van je bromfiets theorie en wordt je liever voorgelezen? Geen probleem. De gehele opleiding (inclusief toetsen en examens) kunnen aan je worden voorgelezen. Erg handig als je bijvoorbeeld last van dyslexie hebt of om een andere reden leren lastig vindt.

Verlengd of individueel examen.

Als je last van faalangst hebt of om een andere reden het lastig vindt om een normaal CBR theorie-examen af te leggen, kun je een examen met meer tijd reserveren. Je kunt zelfs een examen reserveren waarbij een medewerker van het CBR jou helpt (uiteraard niet met het beantwoorden van de vragen) als iets niet helemaal duidelijk is. Op iTheorie kun je ook met meer tijd oefenen net zoals bij deze speciale examens van het CBR.

Praktijkexamen brommobiel.

Om het rijbewijs voor de brommobiel te halen, moet je naast het bromfiets theorie-examen ook een praktijkexamen afleggen. Je moet dan een aantal oefeningen op een afgesloten terrein doen. Op iTheorie wordt precies verteld welke oefeningen dat zijn en wat er van je wordt verwacht.

Gratis herhalingscursus.

Heb je alles op iTheorie doorlopen dan ga je bij het CBR het theorie-examen doen. Heb je alle aanwijzingen van de digitale coach opgevolgd, dan kan het bijna niet anders dan dat je slaagt. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het tegenzit. Je kunt dan gebruikmaken van de gratis herhalingscursus van iTheorie.

Ga jij voor je CBR theorie-examen?Bestel nu iTheorie!

Uitleg iTheorie

Bromfiets theorie leren

Je begint je iTheorie-opleiding met het leren van de theorie. Er is maar één theorie-examen voor de bromfiets, de snorfiets, de scooter, de speed-pedelec en de brommobiel. Voor al die voertuigen moet je dezelfde theorie kennen. De stof is verdeeld in kleine stukjes. Zo leer je op een leuke en gemakkelijke manier. Alle onderdelen zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen, illustraties en handige schema's. De lesstof (net zoals de toetsen en examens) kan helemaal aan je worden voorgelezen. Dit maakt het bromfiets theorie leren net wat eenvoudiger.

Online theorie cursus

Via de website van iTheorie wordt, naast de zelfstudie, ook een theoriecursus via een livestream gegeven. Die wordt gegeven door een theoriedocent een wie je ook vragen kunt stellen. De theoriecursus is onderverdeeld in 8 theorielessen van elk ongeveer een uur. Deze inhoud van de lessen zijn gelijk aan de hoofdstukken op de website.

Oefenvragen

Doordat je steeds oefenvragen maakt weet je of je geleerde theoriestof ook echt snapt en hebt onthouden. Je krijgt meer dan 30 series met oefenvragen. Nadat je een vraag hebt beantwoord, krijg je gelijk te zien of je deze goed of fout hebt. En heb je hem fout beantwoord? Dan krijg je gelijk de uitleg bij de vraag. Na de serie vragen ga je weer verder met het volgende stukje theorie. Je doorloopt zo stap voor stap de theorie.

Toetsen

Na elk stukje lesstof krijg je een toets. Je krijgt voor het bromfiets theorie-examen 8 van deze toetsen. De toetsen gaan allen over het stukje lesstof dat je net hebt behandeld. Zo weet je of je het goed hebt onthouden en of je het ook snapt. Slaag je niet voor de toets? Dan raadt de digitale coach je aan om de lesstof nogmaals door te nemen.

Oefenen bromfiets theorie-examens

Als je alle lesstof én proeftoetsen hebt doorgenomen en hebt afgerond ga je bromfiets theorie-examens oefenen. In de opleiding kun je maar liefst 50 theorie-examens oefenen. Je oefent op precies dezelfde wijze als het CBR theorie-examen. Zo sta je niet voor een verrassing als je straks het officiële CBR bromfiets theorie-examen aflegt. Maak je teveel fout in een examen? Dan stuurt de digitale coach je weer door naar de bijbehorende lesstof.

Herhalingscursus

Het kan bijna niet anders dan dat je met iTheorie slaagt. En haal je het niet direct de eerste keer? Dan kun je gratis de herhalingscursus inschakelen. Je kunt dan gedurende 3 maand een verkorte cursus volgen.

Ga jij voor je CBR theorie-examen?Bestel nu iTheorie!

Theorieles via een livestream

Dankzij de theorielessen via iTheorie is het niet langer nodig om urenlang in een klaslokaal door te brengen. Naast je zelfstudie bieden wij de mogelijkheid om via livestream thuis te leren, volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Onze ervaren instructeurs zijn paraat om je te leiden door boeiende en interactieve sessies, waarbij je vragen kunt stellen en direct heldere antwoorden krijgt. Je kunt elke theorieles één keer gratis volgen. Daarna kun je dezelfde theorieles net zo vaak volgen als je wilt voor maar € 3,50 per les.

Agenda

Zaterdag 20 juli 2024
10:00
Hoofdstuk: Wetgeving
Docent: Luna
Duur: 50 minuten
Zaterdag 20 juli 2024
10:50
Hoofdstuk: Voertuigkennis
Docent: Luna
Duur: 30 minuten
Zaterdag 20 juli 2024
11:20
Hoofdstuk: Gebruik van de weg
Docent: Luna
Duur: 80 minuten
Zaterdag 20 juli 2024
13:00
Hoofdstuk: <div>Voorrang en voor laten gaan</div>
Docent: Luna
Duur: 25 minuten
Zaterdag 20 juli 2024
13:25
Hoofdstuk: <div>Bijzondere wegen, weggedeelten, weggebruikers en verrichtingen</div>
Docent: Luna
Duur: 30 minuten
Zaterdag 20 juli 2024
13:55
Hoofdstuk: Veilig rijden met het voertuig en reageren in noodsituaties
Docent: Luna
Duur: 25 minuten
Zaterdag 20 juli 2024
14:20
Hoofdstuk: Verkeerstekens en aanwijzingen
Docent: Luna
Duur: 45 minuten
Zaterdag 20 juli 2024
15:05
Hoofdstuk: Verantwoorde verkeersdeelname en milieubewust rijden
Docent: Luna
Duur: 55 minuten
Zondag 28 juli 2024
10:00
Hoofdstuk: Wetgeving
Docent: Michelle
Duur: 50 minuten
Zondag 28 juli 2024
10:50
Hoofdstuk: Voertuigkennis
Docent: Michelle
Duur: 30 minuten
Zondag 28 juli 2024
11:20
Hoofdstuk: Gebruik van de weg
Docent: Michelle
Duur: 80 minuten
Zondag 28 juli 2024
13:00
Hoofdstuk: <div>Voorrang en voor laten gaan</div>
Docent: Michelle
Duur: 25 minuten

En nog 4 andere momenten.


Je bromfietsrijbewijs halen

Om je rijbewijs te halen moet je natuurlijk een theorie- en praktijkexamen afleggen. Maar om dat te kunnen doen moet je van alles gaan regelen. Voor de theorie kun je gelukkig bij ons terecht. Maar voor welke rijschool kies je? En hoe reserveer je een theorie-examen bij het CBR?

Je rijbewijs halen

Veel geparkeerde vragen