Theorie leren

Het beste kun je het CBR theorie-examen doen voor of aan het begin van je rijopleiding. De theorie heb je namelijk nodig in de praktijk, denk alleen al aan de betekenis van verkeersborden en de voorrangsregels. Als je de theorie kent, dan zijn je praktijklessen veel efficiƫnter en haal je vaak sneller (met minder rijlessen, dus goedkoper) je rijbewijs.

Maak nooit gebruik van eendagscursussen. Je hebt je theoriecertificaat dan misschien snel, maar bent de theorie ook zo weer vergeten. Daardoor heb je veel meer rijlessen nodig. Soms wel tot tien extra!

Je kunt je het beste op je theorie-examen voorbereiden door de lesstof gewoon goed te leren. iTheorie helpt je tijdens je leerproces om jou de juiste stof op het juiste moment aan te bieden. Wij brengen structuur aan in je studie zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het leren van de theorie.

Na het leren van de theorie ga je oefenen met proefexamens. Na afloop van elk proefexamen krijg je naast de uitslag ook te zien op welke onderwerpen jij beter of minder scoort. Deze kun je dan nog eens bestuderen. Slaag je meerdere keren achter elkaar voor de proefexamens? Dan pas ben je klaar om het officiƫle CBR theorie-examen af te leggen.

Veel geparkeerde vragen