Wat is de beste online theorie opleiding

Oefen je CBR theorie-examen met echte theorie-examen vragen voor auto, motor, scooter. Je kunt het gratis uitproberen!

Jij wilt binnenkort je rijbewijs gaan halen en je zoekt de beste online theorie opleiding voor het CBR theorie-examen? Op iTheorie kun je online theorieles volgen voor het CBR theorie-examen auto, motor, scooter, snorfiets, bromfiets, speed-pedelec en brommobiel.

Er zijn heel veel websites waar je theorie kunt oefenen. Er zijn echter maar een paar uitgeverijen van verkeersleermiddelen. iTheorie (onderdeel van LENS Verkeersleermiddelen BV) is één van die uitgeverijen. iTheorie is de grootste en meest gebruikte online theorie opleiding van Nederland. Je kunt iTheorie aanschaffen via duizenden rijscholen maar ook direct online bestellen.

Waar moet je op letten?

Theorie leren heeft tijd nodig. Je kunt niet een complete theorie opleiding in één dag doen. Er zijn bedrijven die een dagcursus aanbieden, maar je leert dan alleen maar trucjes. En, in tegenstelling tot wat ze zelf beweren, haal je vaak je theorie-examen ook niet in één keer. Een belangrijk nadeel is dat je niets meer van de theorie hebt onthouden tegen de tijd dat je rijlessen neemt. Je weet niets meer van voorrangsregels en betekenissen van verkeersborden. Soms heb je daardoor wel tot tien extra rijlessen nodig. Een dure grap dus!

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt leren voor je theorie-examen. Je mag zelf kiezen welke manier het beste bij jou past: je kunt leren met boeken, je kunt online theorie oefen, theorieles nemen of een combinatie daarvan. Kies in ieder geval altijd een methode die bij jou past. Het mooie van iTheorie is dat we al die manieren combineren. Binnen iTheorie kun jij dus kiezen op welke manier jij het liefste leert.

Gratis uitproberen

Je kunt iTheorie gratis uitproberen. Zo weet je gelijk of online theorie leren iets voor je is. Je kunt een gratis demo doen voor de auto, motor, scooter, snorfiets, bromfiets, speed-pedelec en brommobiel. Als het je bevalt kun je daarna gelijk starten met theorie leren.

iTheorie bestaat sinds 2003 en is daarmee de langst bestaande online theorie opleiding van Nederland. Inmiddels zijn meer dan een half miljoen cursisten geslaagd voor het CBR theorie-examen met iTheorie. Word jij de volgende?