Gratis bromfiets theorie test

Hoe lastig het CBR theorie-examen is, wordt door veel mensen onderschat. Nog niet de helft van de examenkandidaten slaagt de eerste keer voor zijn theorie bij het CBR! De benodigde kennis voor het examen is namelijk behoorlijk breed.

Zorg daarom dat je goed voorbereid bent met iTheorie, dan wordt het slagen een eitje! De volledige lesstof wordt je stap voor stap voorgeschoteld, met volop toetsvragen en oefenexamens tussendoor. Daarnaast bepaal je volledig je eigen tempo. Dit zorgt ervoor dat je aan het eind de theoriestof volledig kent, én onthoudt.

iTheorie adviseert je om meteen je theorie-examen te doen aan het begin van je rijopleiding. Zo kun je vlotter door je praktijkopleiding heen. Heb je nog geen rijbewijs? Dan is het behalen van je theorie zelfs verplicht voordat je met de motor praktijklessen de weg op mag.

De theorie test bestaat uit een serie vragen. Deze vragen zijn voorbeelden van de vragen die je ook kunt krijgen op het echte theorie-examen. Na afloop van de theorie test krijg je gelijk te zien hoe goed jij de motor theorie al kent.

Ben jij benieuwd hoe goed jij de verkeerstheorie nú al kent? Maak dan gelijk een gratis theorie test!

Start de gratis theorie test motor

Hoe werkt ons examen systeem?

Voorlezen, lettertype, extra tijd en kleuren

Voordat je het theorie-examen start, kun je aangeven of je het examen wilt laten voorlezen, of je een speciaal dyslexie lettertype wilt gebruiken, of je het proefexamen als verlengd of individueel examen (met meer tijd) wilt oefenen en of je het kleurenschema wilt aanpassen.

In onze examenomgeving

Uitleg theorie examen auto
  1. Resterende antwoordtijd
  2. Huidige vraagnummer en totaal aantal vragen in het onderdeel
  3. Knop om naar de vorige vraag te gaan (indien toegestaan)
  4. Knop om naar de volgende vraag te gaan (indien toegestaan)
  5. Gereedschapskoffer (met hulpmiddelen)
  6. Markeren vraag (indien toegestaan)
  7. Oproepen overzichtsscherm (indien toegestaan)
  8. Afsluiten theorie-examen