Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 395.372 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.1
Personeel
8
Kwaliteit
7.7
Communicatie
7.9
Snelheid/Levertijd
8.7
Eindcijfer iTheorie
7.7
Betrouwbaarheid
8.2
Afspraken nakomen
8.3
Nazorg & Garantie
7.9
Kennis & Vakmanschap
8
iTheorie is via KiyOh door 2040 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.7.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 19-01-2017
te houten geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+
!jammer dat je de test niet volledig kan teurg kijken na afronden van de theorie. bij chatten kreeg ik geen antwoord.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 16-01-2017
te Leiden geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 15-01-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 13-01-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 12-01-2017
te Rosmalen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 10-01-2017
te Brummen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Actie prijs is erg interessant wanneer je weer moet bestellen!
!Misschien wat vaker een actie!!!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 10-01-2017
te Bennekom geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 09-01-2017
te Roermond geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+Fijne methode dat er steeds een oefentoets na elk theorie hoofdstuk wordt gegeven.
!Letters van de theorie beter leesbaar maken, lijkt alsof er een soort glitch in de letters zit waardoor sommige woorden niet...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 09-01-2017
te Winkel geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+
!De website kan makkelijker. Je bent best wel aan het zoeken voor je hetgeen hebt wat je nodig hebt.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 08-01-2017
te Barendrecht geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 395.372 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.