Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 396.400 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.2
Personeel
8.1
Kwaliteit
7.7
Communicatie
8
Snelheid/Levertijd
8.9
Eindcijfer iTheorie
7.8
Betrouwbaarheid
8.3
Afspraken nakomen
8.4
Nazorg & Garantie
7.9
Kennis & Vakmanschap
8
iTheorie is via KiyOh door 2093 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.8.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 16-02-2017
te - geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+1. Duidelijke informatie 2. Via een leuke manier de theorie leren 3. Veel oefen mogelijkheden.
!1. De gemaakte examens nog een keer inzien als het al is weg geklikt. ...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 16-02-2017
te Lisse geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Het is op de computer Het kan voorgelezen worden Als je iets fout doet word de goede uitleg verteld
!---
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 16-02-2017
te hellevoetsluis geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+duidelyk en helder
!geen
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 15-02-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 13-02-2017
te Nijmegen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+Snelle reactie terug, overzichtelijke weergave van theorie
!Er zou ook los een opfriscursus aangeboden moeten worden. Met een minder uitgebreid pakket voor oefentoetsen, maar met de kleine...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 13-02-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!Prijs zou ik max 50e doen. maar goede service en alles prima
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 12-02-2017
te tegelen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 11-02-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 11-02-2017
te Oosterhout geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Online dus heel praktisch. Je kan overal leren.
!De theorietesten bevatten soms dezelfde vraag. Dit is soms irritant.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 10-02-2017
te emmeloord geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 396.400 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.