Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 463.074 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.2
Personeel
7.7
Kwaliteit
7.5
Communicatie
7.7
Snelheid/Levertijd
8.7
Eindcijfer iTheorie
7.5
Betrouwbaarheid
8.1
Afspraken nakomen
8.4
Nazorg & Garantie
7.9
Kennis & Vakmanschap
7.9
iTheorie is via KiyOh door 2430 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.5.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 19-07-2018
te Arnhem geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Als ik een vraag had werd hier direct iets mee gedaan.
!Eenmalig heb ik feedback gegeven op een vraag. Misschien een terugkoppeling of vragen om verduidelijking. Succes.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 18-07-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 17-07-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+Overzichtelijke site
!Site werkt slecht op iPad
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 15-07-2018
te Kerkrade geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Er word goed en duidelijke uitleg gegeven bij fouten en goede antwoorden
!Nvt
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 10-07-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 10-07-2018
te Hedel geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Duidelijke opdrachten en oefeningen
!Dat je examens meerdere keren moet kunnen maken
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 19-07-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 02-07-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 27-06-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 6.
+Het is makkelijk online
!Maak het niet zo uitgebreid. Sommige dingen die erin staan zijn echt overbodig.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 11-07-2018
te HELMOND geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 463.074 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.