Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 491.403 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.2
Personeel
8
Kwaliteit
7.6
Communicatie
7.9
Snelheid/Levertijd
8.6
Eindcijfer iTheorie
7.6
Betrouwbaarheid
8.1
Afspraken nakomen
8.1
Nazorg & Garantie
7.8
Kennis & Vakmanschap
8.2
iTheorie is via KiyOh door 2634 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.6.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 17-04-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 17-04-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 13-04-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+Gewoin vertrouwd en giied.
!Nieuwe vragen er bij maken.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 10-04-2019
te Amsterdam geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 10-04-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 19-04-2019
te Malden geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 4.
+Er wordt snel gereageerd op vragen.
!De opzet lijkt goed. Het programma dat gebruikt wordt om de theoriehoofdstukken te kunnen lezen is echter hopeloos verouderd en...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 04-04-2019
te Wijchen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+Overzichtelijk
!Het is jammer dat je de toetsen op het eind van een hoofdstuk niet opnieuw kan maken... net als proef examens
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 04-04-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 04-04-2019
te Lienden geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 6.
+goede inhoud
!iets moderenere website aub
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 04-04-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 491.403 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.