Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 415.887 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.2
Personeel
8.2
Kwaliteit
7.7
Communicatie
8.1
Snelheid/Levertijd
8.9
Eindcijfer iTheorie
7.9
Betrouwbaarheid
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Nazorg & Garantie
8
Kennis & Vakmanschap
8.1
iTheorie is via KiyOh door 2197 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.9.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 29-05-2017
te Zandvoort geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+makkelijk te gebruiken voor leerlingen en ideaal voor rijschoolhouders om hun leerlingen te kunnen bijhouden hoe ver ze zijn.
!Ik hoor veelal dingen over het niet door kunnen naar het volgende hoofdstuk.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 28-05-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 28-05-2017
te Baarn geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+prima bedrijf.
!geen.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 28-05-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 28-05-2017
te Leeuwarden geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Leuke actie tijdens Koningsdag Snelle levering
!ik zou graag mbv Itheorie les geven dus een versie voor rijschoolhouder ...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 28-05-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 28-05-2017
te Bennekom geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+Fijn dat de uitleg wordt gesproken zo onthou je het beter
!Soms wat verwarrend qua vragen Is het verplicht ? En dan een antwoord Later zelfde vraag maar dan staat er is het verstandig...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 27-05-2017
te Scharwoude geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Super goed geholpen. Ben erg tevreden
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 25-05-2017
te Harkstede geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Snelle levering
!Geen
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 24-05-2017
te Emmen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+De leermethode van de pasjes met inlog codes bevalt goed.
!Veranderingen theorie examens zouden sneller kunnen worden doorgevoerd.
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 415.887 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.