Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 431.188 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.4
Personeel
8.4
Kwaliteit
7.7
Communicatie
8.3
Snelheid/Levertijd
8.9
Eindcijfer iTheorie
7.9
Betrouwbaarheid
8.5
Afspraken nakomen
8.6
Nazorg & Garantie
8
Kennis & Vakmanschap
8.1
iTheorie is via KiyOh door 2298 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.9.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 15-11-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 14-11-2017
te Uitgeest geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!Ik zou gebeld worden als de itheorie in engels wordt uitgebracht. Is dit niet doorgegaan?
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 09-11-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 07-11-2017
te Zevenbergen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+Je kan goed oefenen en alles is duidelijk verwoord.
!Als je een vraag fout hebt bij de oefentoetsen is er geen uitleg waarom het fout is. Dit zou erg handig zijn om te weten.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 02-11-2017
te Duivendrecht geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+Goed product ART Rijschool
!Geen
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 01-11-2017
te Wageningen geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+genoeg materiaal beschikbaar
!niet altijd overzichtelijk
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 31-10-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 29-10-2017
te Oldemarkt geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!Ga zo door
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 28-10-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 24-10-2017
te Breda geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 431.188 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.