Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 518.093 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.2
Personeel
7.6
Kwaliteit
7.5
Communicatie
7.8
Snelheid/Levertijd
8.6
Eindcijfer iTheorie
7.5
Betrouwbaarheid
8
Afspraken nakomen
8
Nazorg & Garantie
7.6
Kennis & Vakmanschap
8.1
iTheorie is via KiyOh door 2688 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.5.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 17-07-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 4.
+Handig dat er zoveel oefenexamens zijn en dat er tussentijdse toetsen zijn. En dat je na aanmelden vrijwel meteen kunt beginnen!
!het theorieboek bevat niet de laatste wetgeving (code 80), de theorie uit het boek komt niet overeen met de toetsen en de...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 02-07-2019
te Lisse geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Het werd heel goed uitgelegd 28 van de 30 mensen waren geslaagd uit mijn groep
!Dat de instructeur de volgende x op tijd komt
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 02-07-2019
te Nederasselt geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 16-07-2019
te Oud gastel geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+Handige cursus
!Pagina`s sneller laten laden
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 11-07-2019
te Ally the city geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+Is goeie nocap, heb theorie aangevraagd voor twee weken later en elke dag piecie geoefend. Heb gehaald in een keer.
!Een aantal dingen, maar djaai deze b. Haal deze en leer serieus en je hebt 100% slagingskans.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 26-06-2019
te Eindhoven geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+Alles. Het is makkenlijk en fijn om mee te leren!
!Het enige is dat de flash meteen ingeschakeld is, want ik moet dat elje keer opnieuw doen.
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 26-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 25-06-2019
te Kapelle geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 25-06-2019
te Amsterdam geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Fijn en makkelijk gebruik van te maken. Reageren snel en lossen problemen snel op.
!Geen
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 24-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Alles gelijk bij de hand
!Persoonlijk vind ik het fijner om uit een echt boek te leren
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 518.093 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.