Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 503.595 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.2
Personeel
7.8
Kwaliteit
7.5
Communicatie
7.9
Snelheid/Levertijd
8.6
Eindcijfer iTheorie
7.6
Betrouwbaarheid
8.1
Afspraken nakomen
8
Nazorg & Garantie
7.7
Kennis & Vakmanschap
8.2
iTheorie is via KiyOh door 2676 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.6.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 24-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Alles gelijk bij de hand
!Persoonlijk vind ik het fijner om uit een echt boek te leren
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 24-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 23-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 22-06-2019
te Haarlem geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+ik ben in 1 keer geslaagd, ff investeren 10 uurtjes, en je kent de theorie
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 21-06-2019
te Neede geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 17-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 14-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 12-06-2019
te Winschoten geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Goede prijs en kwaliteit verhouding
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 11-06-2019
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 6.
+
!Hoe werken jullie in 2019 nog met Flash? Dat kan echt niet. Als itheorie niet zat inbegrepen in mijn pakket voor rijles had ik...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 11-06-2019
te Papendrecht geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Dankzij itheorie geslaagd voor mijn theorie! De oefenexamens zijn precies het zelfde zoals het echte examen. Je weet precies wat...
!Mag wel iets goedkoper, is erg duur.
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 503.595 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.