Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 398.159 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.2
Personeel
8.1
Kwaliteit
7.7
Communicatie
8
Snelheid/Levertijd
8.8
Eindcijfer iTheorie
7.8
Betrouwbaarheid
8.3
Afspraken nakomen
8.4
Nazorg & Garantie
7.9
Kennis & Vakmanschap
8
iTheorie is via KiyOh door 2139 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.8.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 29-03-2017
te Berkel-Enschot geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 24-03-2017
te Hardenberg geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 23-03-2017
te Berkel en Rodenrijs geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 21-03-2017
te utrecht geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+asd
!de tekst
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 20-03-2017
te Almere geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 18-03-2017
te Breda geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 16-03-2017
te Elst geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Alles is duidelijk en wordt duidelijk uitgelegd.
!Bij de theoriehoofdstukken kan je die hoofdstuktest maar een keer maken, maar ik vind het fijn om die nog een keer te kunnen...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 14-03-2017
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 14-03-2017
te Breda / Prinsenbeek geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 5.
+snelle levering
!We hebben het idee dat de oefenexamens niet meer aansluiten bij de examens van het cbr. We krijgen steeds vaker van leerlingen...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 13-03-2017
te Den Haag geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 398.159 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.