Studieadvies theoriecursus personenauto

De meeste mensen zakken bij het CBR omdat ze niet genoeg oefenen. Met iTheorie krijg je niet alleen alle leerstof, maar oefen je ook met behulp van duizenden examenvragen. Je wordt zo stap voor stap voorbereid op het echte CBR examen.

iTheorie wordt gedurende jouw studie steeds aangepast aan de hand van jouw studie resultaten. De digitale coach vertelt je steeds welk onderdeel je het beste als volgende kunt oefenen. Als je de volgorde aanhoudt zoals de digitale coach je aanbeveelt, volg je de kortste en beste route naar een succesvol CBR theorie-examen!

Je auto theorie-examen halen

Met iTheorie leer je op de snelste manier voor je CBR examen. Hoe snel dat is, hangt af van wat je al weet en hoe snel je kunt leren. Je kunt de auto theorie al binnen één dag leren. Maar het kan natuurlijk ook wat relaxter. Jij bepaalt uiteindelijk hoeveel tijd per week je eraan besteedt. Volg je jouw persoonlijke studieadvies, dan weten wij zeker dat jij je auto theorie-examen gaat halen!

Voorbereiding op het CBR theorie-examen auto

Je begint je cursus met het leren van een stukje theoriestof. Nadat je hebt geleerd krijg je een serie oefenvragen om te kijken of je hebt onthouden wat je zojuist hebt geleerd. Aan de hand van de fouten die je maakt in de oefenvragen zet de digitale coach een volgend onderdeel voor je klaar. Dat kan een videoles, een stuk uit het e-book of een toets zijn. Nadat je klaar bent met leren volgen de theorie-examens.

Maak je tijdens de theorie-examens te veel fouten in een bepaald onderwerp? Ook dan verwijst de digitale coach je door en kun je herhalen wat je lastig vindt. Zo spijker je op de snelste manier je theoriekennis bij.

Ga jij voor je CBR theorie-examen?Bestel nu iTheorie!

Gratis theorie test?

Doe de gratis theorie test en weet gelijk hoe het ervoor staat met jouw theoriekennis!