Het nieuwe bromfiets theorie-examen 1 juli 2023

Ga je na 1 juli 2023 het theorie-examen voor de bromfiets, snorfiets, scooter, speed-pedelec of brommobiel bij het CBR doen? Dan krijg je te maken met een nieuw theorie-examen. Je mag nu meer fouten maken dan hiervoor. Van de 50 vragen moet je minimaal 43 vragen goed beantwoorden. Daarnaast is de indeling van de vragen in onderwerpen helemaal veranderd.

iTheorie aangepast aan nieuwe theorie-examen

Wanneer je ná 1 mei bent gestart met je theorie-opleiding op iTheorie volg je automatisch de nieuwe cursus die helemaal geschikt is voor het nieuwe CBR theorie-examen bromfiets. Ben je voor die datum al gestart met je theorie-opleiding op iTheorie, dan volg je de cursus die geschikt is voor het CBR theorie-examen tot 1 juli 2023.

Je kunt een reeds gestarte theorie opleiding eventueel laten omzetten naar de nieuwe opleiding. Je begint dan wel weer helemaal vooraan, want er is geen manier om je bestaande vorderingen om te zetten naar de nieuwe opleiding. Voor het omzetten rekenen we €29. Wanneer je daarvan gebruik wil maken, kun je contact met ons opnemen.