Studieadvies theoriecursus motorfiets

Veel mensen zakken bij het CBR omdat ze het examen onderschatten. Ze leren te weinig en zijn slecht voorbereid. Bij iTheorie krijg je niet alleen alle leerstof, maar kun je ook uitgebreid oefenen met behulp van duizenden examenvragen. Op die manier kom je bij het echte CBR examen niet voor verrassingen te staan!

iTheorie past zich gedurende jouw studie steeds aan, naar aanleiding van jouw studie resultaten. Zo hoor je van de digitale coach elke keer welk onderdeel je het beste als volgende kunt oefenen. Als je deze aanbevolen volgorde aanhoudt, volg je de kortste en beste route naar een geslaagd CBR theorie-examen!

Je motor theorie-examen halen

Met iTheorie leer je op een vlotte manier voor je CBR examen. De snelheid waarmee je door de stof gaat, is afhankelijk van hoeveel je al weet en hoe snel je kunt leren. Je kunt de motor theorie al binnen één dag leren. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Jij kunt hierin volledig jouw eigen tempo bepalen. Volg je jouw persoonlijke studieadvies, dan moet je wel slagen voor jouw motor theorie-examen

Voorbereiding op het CBR theorie-examen bromfiets

De cursus begint altijd met het doornemen van een stukje theoriestof. Nadat je dit hebt geleerd krijg je een serie oefenvragen om te controleren of je dit ook hebt onthouden en begrepen. Naar aanleiding van het resultaat van deze oefenvragen zet de digitale coach een volgend onderdeel voor je klaar. Dat kan een videoles, een stuk uit het e-book of een toets zijn. Ben je helemaal klaar met leren, dan volgen de theorie-examens.

Scoor je tijdens de theorie-examens wat minder goed op een bepaald onderwerp? Dan wijst de digitale coach je de weg zodat je nog eens kunt herhalen wat je lastig vindt. Zo besteed je jouw tijd aan de juiste dingen en leer je het snelst.

Ga jij voor je CBR theorie-examen?Bestel nu iTheorie!

Gratis theorie test?

Doe de gratis theorie test en weet gelijk hoe het ervoor staat met jouw theoriekennis!