Slagen voor het CBR theorie-examen

iTheorie zit zó in elkaar, dat je die onderdelen blijft herhalen waar je nog niet zo goed in bent. Als je iTheorie volledig hebt doorlopen, dan ben je helemaal klaargestoomd voor het echte theorie-examen. Met iTheorie moét je bijna wel slagen. Maar natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je even je dag niet had. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je zakt, ook dan laat iTheorie je niet in de steek.

Gratis herhalingscursus

Is het de eerste keer helaas niet gelukt, dan kun je de gratis herhalingscursus activeren. Je kunt hier tot maximaal 90 dagen gebruik van maken. Door het maken van proefexamens kijken we elke keer welke stof je onvoldoende beheerst en het beste nog een keer kunt doornemen. Natuurlijk word je daar weer automatisch naar toe verwezen.

Ga jij voor je CBR theorie-examen?Bestel nu iTheorie!

Snel je theorie-examen halen

De herhalingscursus is volledig gericht op het bijspijkeren van je kennis voor het CBR herexamen. Je verspeelt geen tijd door delen te leren die je al goed beheerst. Je leert alleen de theorie waarvan je kennis nog onvoldoende is. Zo kun je in no-time weer naar het CBR!

Gratis theorie test?

Doe de gratis theorie test en weet gelijk hoe het ervoor staat met jouw theoriekennis!