Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,90 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Zo gaat het op het CBR theorie-examen

Zorg dat je ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig bent op het examencentrum. En vergeet je geldig identiteitsbewijs en je reserveringsnummer niet.

Je krijgt de uitslag direct na afloop van het examen en ook binnen 24 uur per e-mail toegestuurd. Dit kan wel alleen als jij (of je rijschool) je emailadres hebt ingevuld bij de reservering. Als je bent geslaagd registreren wij dat in ons systeem. Je uitslag 'Voldoende' is 1,5 jaar geldig. Mocht je gezakt zijn, dan legt de mail uit waar je extra aan moet werken voor je volgende theorie-examen. Ook kun je na ontvangst van deze mail een nieuwe afspraak maken.

Reserveren CBR theorie-examen

Uiteraard dien je je voor te bereiden op het CBR theorie-examen. Vergis je niet zoals zovelen: ongeveer de helft slaagt maar voor het theorie-examen! Als je denkt klaar te zijn voor het theorie-examen, kun je een plaats bij het CBR reserveren. Dat kan via je rijschool, of zelf, rechtstreeks bij het CBR.

DIRECT ZELF RESERVEREN THEORIE-EXAMEN

Naast 'normale' theorie-examens, kun je ook speciale theorie-examens afleggen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je last hebt van dyslexie. Meer informatie over alle theorie-examens vind je op de website www.cbr.nl.

Theorie leren met iTheorie

Verkeerswetgeving verandert vaak. Leer daarom altijd met actuele verkeersleermiddelen en niet met verouderde boekjes of CD-Rom's. De theoriestof is echt niet moeilijk, maar je moet er wel voor leren!

Kies daarom voor een professionele verkeersopleiding en vraag daarom bij je rijschool naar iTheorie of schaf het iTheoriepakket online aan. Lees wat anderen van iTheorie vinden en de opleiding beoordelen.

Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 613.658 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.