Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Probeer eerst zelf een antwoord te vinden

Direct antwoord

De meeste antwoorden op veel voorkomende problemen kun je al vinden op deze website. Wordt je vraag daar niet beantwoord? Dan kun je die stellen aan onze klantenservice hieronder.

Je kan je systeem ook direct zelf testen of deze voldoet aan de minimale systeemeisen die aan deze website worden gesteld.

Kamer van Koophandel

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 08204150. BTW nummer is NL821149817B01.

Postadres

iTheorie, Katwolderweg 8-1, 8041AD Zwolle.

Bezoekadres

iTheorie, Katwolderweg 8-1, 8041AD Zwolle.

Systeemeisen

Ondervind je technische problemen? Test dan eerst jouw PC op de minimale systeemeisen. Daar krijg je ook informatie over wat je eventueel kan doen als je voor één of meerdere testen niet slaagt.

FAQ

Controleer eerst of jouw vraag niet al is gesteld en beantwoord op de pagina met veel gestelde vragen en antwoorden.

Gebruiksvoorwaarden

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met onze disclaimer, de gebruiksvoorwaarden en ons privacy statement. Indien je hier niet mee akkoord kan of wilt gaan, dien je geen gebruik te maken van deze website.

Leveringen en retouren

Op alle aankopen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Heb je een vraag over een levering of wil je een product retourneren, neem dan eerst contact met ons op. Electronisch geleverde producten worden niet retour genomen.

Hulp op afstand

Download en start onderstaande software als een helpdesk medewerker u daarom vraagt om hulp op afstand in te schakelen. De helpdesk medewerker kan dan op uw scherm meekijken en zonodig de computer overnemen.

Installeren Windows
Download Teamviewer Quick Support voor Windows en klik op de knop 'Uitvoeren' in het venster dat verschijnt. Indien je nogmaals een beveiligingswaarschuwing krijgt, klik dan op de knop 'Uitvoeren' of 'Doorgaan'. Er verschijnt een venster met een ID en een wachtwoord. Geef deze door aan de helpdesk medewerker.

Installeren OSX
Download Teamviewer Quick Support voor OSX. Standaard bevindt zich de gedownloade software in de map downloads. Dubbelklik op TeamViewer QS.dmg. De virtuele schijf wordt geopend. Dubbelkik op het programma TeamViewer QuickSupport. Er verschijnt een venster met een ID en een wachtwoord. Geef deze door aan de helpdesk medewerker.

Contact via Twitter @iTheorieNL

Gemiddelde reactietijd: zeer kort

Heb je een vraag (GEEN vragen over leveringen/facturen, gebruik daarvoor de e-mail), stel ze dan aan ons door een tweet te sturen aan @iTheorieNL.

Let er wel op dat je geen codes (of andere persoonlijke informatie) in een openbare tweet zet!

Contact via Facebook

Gemiddelde reactietijd: kort

Heb je een vraag (GEEN vragen over leveringen/facturen, gebruik daarvoor de e-mail), stel ze dan aan ons door een bericht achter te laten op onze Facebook pagina.

Je kan ook rechtstreeks met ons chatten via Facebook Messenger. Scan daarvoor de code die hiernaast staat in je messenger app of start een chat via onze Facebook pagina.

Overigens vind je via onze Facebook pagina ook altijd het laatste nieuws en elke week een leuke prijsvraag. Like ons en ontvang als eerste het laatste nieuws!

Let er wel op dat je geen codes (of andere persoonlijke informatie) in een openbaar bericht zet!

Contact via e-mail

Gemiddelde reactietijd: normaal

Je kunt de helpdesk een e-mailbericht sturen door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en op de knop verzenden te klikken. We doen ons best om e-mailberichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Je naam:
Je e-mailadres:
Onderwerp:
 
Omschrijf je probleem of opmerking zo duidelijk mogelijk, bijvoorbeeld wat heb je precies gedaan, waar kunnen we het precies terugvinden, welk rijbewijs gaat het om, wat is je toegangscode, ordernummer etc. etc.:
 
antwoorden of het antwoord loste mijn probleem niet helemaal op
 
VERZEND NAAR DE KLANTENSERVICE
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 614.615 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.