Autorijschool Goedhart

Welkom bij dé rijschool van Alkmaar en omgeving!

Je kijkt er lang naar uit en zult er nog veel langer plezier van hebben: het halen van je rijbewijs. Woon je in Alkmaar, Heerhugowaard, Heemskerk of een andere plaats in de buurt? Volg dan je rijlessen bij Autorijschool Goedhart, dé rijschool van Alkmaar en omgeving! Bij mijn rijschool ben je verzekerd van 100% persoonlijke aandacht. Elke rijles die je volgt is bij mij namelijk een privéles, waarin je mijn volledige aandacht krijgt. Ik leer je op een ontspannen manier stap voor stap autorijden. Zo zorg ik dat je helemaal klaar bent voor je rijexamen en een leven lang prettig autorijden!

Ontspannen rijles in Alkmaar en de regio

Wil jij rijles van een instructeur die in de stress schiet als jij iets niet goed doet? Of houd je van rijlessen waarin je in het diepe wordt gegooid en dingen moet doen waar je nog helemaal niet aan toe bent? Zoek dan vooral verder naar een andere autorijschool in Alkmaar! Met mij, Fons Goedhart, heb je namelijk een instructeur die altijd rustig blijft. Ook zorg ik dat de lessen helemaal aansluiten bij wat jij op dat moment kan. Zo blijven de rijlessen niet alleen ontspannen, maar leer je ook het snelst. Daarom hebben wij ook een heel hoog slagingspercentage. Keertje kennismaken? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Rijschool Alkmaar

Hoog slagingspercentage

100% Persoonlijke aandacht

Gratis proefles

1-op-1 begeleiding

Reacties van onze kandidaten

Al meer dan 10 jaar had ik geen auto meer gereden en door rijangst werd de drempel om het weer op te pakken steeds hoger. Maar door de rustige, ontspannen en coachende privélessen van Fons kreeg ik langzaam de auto (en mijn rijangst ;-)) weer onder controle. Fons voelde goed aan wat ik nodig had en gaf fijne feedback. Wat mij ook erg geholpen heeft is dat we een aantal lessen in mijn eigen auto hebben kunnen rijden. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en afgelopen herfstvakantie ben ik zelfs alleen naar Luxemburg gereden! Wat voelde ik me trots. Bedankt Fons, ik vind autorijden weer leuk en heb een stuk vrijheid terug!”

Zora

Onlangs geslaagd met dank aan de rijlessen van Fons. Ik kwam bij Fons terecht na het meerdere malen zakken bij een andere rijschool. Al in de eerste les werd meteen het verschil in kwaliteit duidelijk, namelijk vele malen beter. Fons geeft duidelijk en eerlijk les, en brengt je goed op de hoogte van waar je staat. De feedback die je krijgt tijdens de lessen zijn duidelijk en geven je een goed idee waar je aan moet werken. Ik ben erg tevreden over de rijschool en zou deze ook zeker aanraden aan anderen.”

Sybren Geel

“Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Fons. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en legt echt de focus op de punten die aandacht nodig hebben. Fons was ook altijd wel in voor een praatje wat het lessen ook gezellig maakte. Door Fons zijn manier van lesgeven ben ik in 1x geslaagd! Daarvoor erg bedankt Fons!!”

Romy

“Rijschool goedhart is een hele fijne rijschool. Zeker als je rij/faalangst heb. Van mijn angst ben ik nu van af. Ik ga nu met plezier achter het stuur zitten, dat was een jaar geleden wel anders.
Tijdens de lessen ga je stap voor stap naar het volgende onderdeel. Alles word rustig door genomen. Als je alle onderdelen goed beheert ben je klaar voor de examens. Deze worden niet te vroeg en ook niet te laat aangevraagd. Ik ben blij dat ik me rijlessen bij rijschool goedhart heb genomen. Een eerlijke, fijne en gezellige rij school.”

Anouk Kuyper

Goede en leuke rijschool! Ben blij dat ik bij hem kon lessen, zeker een aanrader!”

Mikey Lindeboom

In 1 keer geslaagd! Ik had nooit gedacht dat ik met zoveel plezier achter het stuur kon zitten! Fons is een geweldige instructeur, die met veel plezier, aandacht, geduld en enthousiasme lesgeeft. Hij kijkt naar wie je bent en wat goed voor je is.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfvertrouwen krijgt. Ik ben hem ontzettend dankbaar hiervoor, en zal nog vaak aan zijn lessen terugdenken!”

Willow Wahl

“Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar, maar vond het nog altijd eng om te gaan autorijden. Ik vond dat ik het nu maar eens op moest gaan pakken. Fons is een fijne instructeur die het rustig stap voor stap uitlegt en alle tijd voor je neemt. Ook hield hij goed in de gaten wat de aandachtspunten waren. Ik dacht altijd dat het autorijden nooit zou lukken, door mijn angst voor autorijden. Nu weet ik dat het een gebrek aan ervaring was. Inmiddels ga ik steeds meer zelf de weg op. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan dankzij Fons.”

Marlou

“Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, ben zeker blij met de lessen die Fons Goedhart verzorgd heeft. Duidelijke en doelgerichte uitleg, super bedankt Fons!”

Niek Kamp

autorijles

Hieronder vind je de pakketten die wij aanbieden!

Deze autorijles pakketten zijn ook in termijnen te betalen!

PAKKET A

20 lesuren (60 minuten)

€ 1100,-

PAKKET B

20 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

€ 1225,-

PAKKET C

20 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

€ 1350,-

PAKKET D

30 lesuren (60 minuten)

€ 1575,-

PAKKET E

30 lesuren + T.T.T. of eerste examen excl.*

€ 1700,-

PAKKET F

30 lesuren + T.T.T. + eerste examen excl.*

€ 1825,-

GRATIS PROEFLES

1 rijles voor € 0,-.

*Autohuur 100,- euro

Voorbereiden op theorie examen in Alkmaar

Voordat je op gaat voor je rijbewijs in Alkmaar of omgeving, is het nodig dat je jouw theorie haalt. Om je hierop zo goed mogelijk voor te bereiden biedt mijn rijschool je een actuele educatie. Het voordeel van deze educatie is dat je in je eigen tempo de theorie kunt leren. Geen stress, geen druk.
Wanneer je er klaar voor bent, kun je zelf het theorie examen aanvragen vanuit Alkmaar.

Neem direct contact op met dé rijschool in Alkmaar

Wil jij ook jouw rijbewijs halen in jouw eigen tempo? Vind je het ook belangrijk om ontspannen rijlessen te volgen? Neem dan contact op met mijn rijschool in Alkmaar en we gaan samen aan de slag om je rijbewijs te halen. Bel vanuit Alkmaar naar: 06-30090060 of stuur een e-mail naar: info@autorijschoolgoedhart.nl Met plezier geef ik je rijles in Alkmaar.

Man in auto

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een totale rijopleiding?

Dat is per persoon verschillend en afhankelijk van de voortgang van je rijopleiding. De een is de ander niet. Mijn advies is dan ook om een goede rijopleiding te volgen zodat je straks met veel vertrouwen auto kunt rijden.

Ik ben 17 jaar? Mag ik al rijden?

Ja! Rijlessen & theorie-examen doen mag al eerder gedaan worden, dan kun je praktijk examen doen als je 17 jaar wordt. Je mag dan onder begeleiding auto rijden tot je 18 jaar bent en je je rijbewijs hebt behaald.

Waar kan ik rijden?

Autorijschool Goedhart! werkt vanuit Alkmaar en omgeving voor de beste rijopleidingen voor het behalen van jouw rijbewijs op een persoonlijke en ontspannen manier.

Ook rijden we in de omgeving van de volgende plaatsen in  Noord-Holland:

Ik ben geslaagd! En nu?

Gefeliciteerd! En nu snel je rijbewijs halen bij het Gemeentehuis. Met de Verklaring van Rijvaardigheid en twee pasfoto’s kun je je rijbewijs aanvragen. Vergeet niet dat je alleen met een rijbewijs mag rijden!

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Je theoriecertificaat is 1 1/2 jaar geldig nadat je hem behaald hebt.

Vanuit welke plaatsen kan ik rijles volgen?

Autorijschool Goedhart is jouw rijschool in Alkmaar, Akersloot, Bergen, Broek op Langedijk, Castricum, Egmond, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Schagen, Sint Pancras, Uitgeest, Waarland, Warmenhuizen en alle plaatsen daartussenin!