Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Waarom al 441.690 cursisten kozen voor iTheorie. Ben jij de volgende?

iTheorie zet KiyOh in om op een onafhankelijke manier beoordelingen te vragen aan klanten. Zo kan je objectieve beoordelingen van échte klanten van iTheorie lezen en besluiten of iTheorie ook iets voor jou is. Alle beoordelingen, zoals de klant ze schrijft, worden gepubliceerd. Zo krijg je inzicht in de goede, maar ook in kritiekpunten van iTheorie!

Prijs
7.3
Personeel
8.3
Kwaliteit
7.7
Communicatie
8.3
Snelheid/Levertijd
8.9
Eindcijfer iTheorie
7.8
Betrouwbaarheid
8.5
Afspraken nakomen
8.6
Nazorg & Garantie
8.2
Kennis & Vakmanschap
8.2
iTheorie is via KiyOh door 2344 klanten beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7.8.

De meest recente beoordelingen van klanten van iTheorie

Beoordeeld op 22-02-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 21-02-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 6.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 20-02-2018
te deventer geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 18-02-2018
te Wormer geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 7.
+mooie kwaliteit spullen makkelijk integreerbaar op site
!inschrijf pagina rijschoolhouders werkte niet bij mijn inschrijving tot 2 keer gedaan maar pas antwoord toen ik jullie...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 16-02-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+Goed dat het zo op het echte lijkt en dat je eerst moet oefene voor je een toets doet
!Als je een toets hebt gedaan dat je hem weer kunt doen want ik heb mijn theorie de eerste keer niet gehaald en wilde die toetsen...
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 16-02-2018
te Den helder geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 10.
+Ze vertellen het goed blijft goed in je kop zitten
!Alles was goed
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 15-02-2018
te Wijhe geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 14-02-2018
te Ewijk geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 8.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 12-02-2018
te Arnhem geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Beoordeeld op 12-02-2018
geeft iTheorie een gemiddeld rapportcijfer van 9.
+
!
Lees de volledige beoordeling
Meer beoordelingen van iTheorie lezen? Ga dan naar de website KiyOh en lees alle beoordelingen van iTheorie.
Google Beoordeeld door KiyOh >
Bestellen

Wil jij ook op een makkelijke en snelle manier je theorie leren?

Al 441.690 cursisten kozen voor iTheorie. Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie!

Alle voordelen op een rij:*

Digitaal lesboek
100 films gevaarherkenning
50 theorie-examens
60 animaties praktijk
Gratis herhalingscursus
 

BESTEL VOOR MAAR €69,00

*Voorbeeld van de auto opleiding. De motor en bromfiets opleiding kan hiervan afwijken.