ViaRuud = Kwaliteit

 

Welkom! Rijschool ViaRuud is een mooie, kleine rijschool die jou graag opleidt tot een verantwoord bestuurder. Om dat te bereiken bied ik je vooral mijn ervaring aan, maar natuurlijk ook een paar leuke lespakketten. De twee algemene lespakketten bieden je eigenlijk alles wat je nodig hebt op weg naar een rijbewijs. Liever in een automaat lessen? Ook dat kan! Informeer naar wat voor jouw specifieke situatie van toepassing kan zijn! Rijlessen zijn ook altijd per stuk te koop en door het jaar heen zijn er altijd wel wat leuke acties!

 

Wat kun je bij mij verwachten?

ervaring

betaalbaarheid

betrouwbaarheid

transparantie

 

En waar blijkt dat dan uit?

duidelijkheid over prijs

via eigen app lessen plannen

korte communicatielijnen

flexibiliteit in planning en betaling

geen meerijders in jouw rijles

intakegesprek, ook met ouder(s) erbij

geslaagd? Altijd iets leuks cadeau!

 

Rijschool ViaRuud: niet zomaar autorijden. Ik leer jou volwaardig deel te nemen aan het verkeer! En dat doe ik volgens de meest recente inzichten.  Ik streef ernaar dat jij op de eerste dag van je rijbewijs al verantwoord rijgedrag* kunt vertonen.

 

"Ik maak van jou een beginnend volwaardig verkeersdeelnemer."

Welkom bij ViaRuud!

 

Ruud van Mourik

Heb je interesse?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.  Of heb je vragen? Vul dan het contactformulier geheel vrijblijvend in.

 

*verantwoord rijgedrag:

→ je bent je op elk moment van de verkeersdeelneming bewust van de gevolgen die jouw (voorgenomen) beslissingen en gedragingen (kunnen) hebben voor jezelf én je medeweggebruiker. Als je dit niveau van autorijden bereikt, ben je niet alleen sociaal, maar ook al behoorlijk taakvolwassen.