Rijschool Amstelveen

Welkom bij rijschool de rijleraar

Rijschool in Amstelveen, Aalsmeer en omgeving

Rijschool Amstelveen Rijschool Aalsmeer

een korte introductie over rijschool

de rijleraar

De rijschool de Rijleraar is opgericht in 2022 en is oorspronkelijk gevestigd in Aalsmeer maar geeft ook rijles in de regio Amstelveen, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam. Leerlingen vanuit Aalsmeer en Amstelveen worden altijd thuis opgehaald, met leerlingen die wat verder weg wonen zal besproken worden na de eerste rijles wat de mogelijkheden zijn.

De praktijkexamens worden afgelegd bij CBR Amsterdam, de rijlessen zullen dus ook in dit examengebied plaatsvinden. De eerste lessen gaan we de drukke gebieden nog een beetje vermijden. In deze lessen wordt de aandacht goed besteed aan het onder controle krijgen van de voertuigbeheersing. Denk hierbij aan het schakelen, sturen en de juiste plaats op de weg. 

Als je vragen hebt neem dan gerust contact op of schrijf je direct in via een van de onderstaande knoppen!

Rijschool Amstelveen Rijschool Aalsmeer

Even voorstellen!

Mijn naam is Tariq, ik ben 28 jaar oud en ik kom uit Amstelveen. Van jongs af aan vind ik het al leuk om voor een groep te staan en kennis over te brengen. Toen ik 16 jaar oud was gaf ik onder andere voetbaltraining bij Roda ’23 en was ik vrijwilliger bij “Ons Vakantie Kamp”.

Sinds begin 2020 ben ik parttime begonnen als rijinstructeur bij Erwin Hoekstra. Hier heb ik met heel veel plezier rijles gegeven en ervaring opgebouwd. Naar aanleiding van de beëindiging van rijschool Hoekstra heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Alle leerlingen die op dat moment bij mij rijles kregen zijn met mij mee gegaan naar de nieuwe rijschool.
Ik kijk uit naar de komende jaren waar ik mijn enthousiasme voor het autorijden kan overbrengen aan de leerlingen die naast mij zitten!

- Tariq | De Rijleraar

Rijschool Amstelveen Rijschool Aalsmeer

Waarom kiezen voor rijschool de rijleraar

De goedkoopste rijschool van amstelveen

Zonder te bezuinigen op de kwaliteit van de rijlessen!

De Rijleraar streeft er naar een scherpe prijs te hanteren. In vergelijking met de grote rijscholen in Amstelveen zijn de prijzen een stuk voordeliger en kan het honderden euro’s schelen! De Rijleraar is opgeleid en heeft gereden onder rijschool Hoekstra, de rijschool die één van de oudste en bekendste rijscholen in Amstelveen was en de Rijleraar waarborgt dezelfde kwaliteit.  

Persoonlijke aandacht

Rijles zelf kan al spannend zijn en helemaal als je vaak een nieuw iemand naast je hebt zitten. Bij De Rijleraar heb je te maken met één en dezelfde persoon.

Thuis opgehaald worden

En weer thuis gebracht worden! Wanneer je in Amstelveen of Aalsmeer woont, wordt je gewoon thuis opgehaald en weer thuis afgezet.

UNIEKE LESMETHODE

Behalve de mondelinge uitleg over alle (bijzondere) verrichtingen is er ook uniek beeldmateriaal waardoor je de verrichting goed kunt inbeelden.

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Het slagingspercentage van CBR Amsterdam ligt op dit moment onder de 50%. De Rijleraar zit daar op het moment met ruim 10% boven!

Tarieven Auto Rijles Amstelveen

Rijschool Amstelveen Rijschool Aalsmeer

Volg de rijleraar ook op instagram!

Bekijk welke leerlingen jou al vooraf gingen!

Rijschool Amstelveen Rijschool Aalsmeer

Klaar om te beginnen met rijlessen?

Schrijf je direct in!

Wanneer je ingeschreven bent zal er zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden voor het inplannen van jouw eerste rijles!