Supheert Rijopleidingen

Rijschool Emmen

Wil je gaan beginnen met rijlessen in Emmen (en omgeving)? Je bent bij Supheert Rijopleidingen aan het goede adres. Bij ons sta jij centraal. Wij zijn geslaagd als jij dat bent!

Rijschool in Emmen

Bij Supheert Rijopleidingen in Emmen kijken we naar jou als persoon en passen het verloop van de rijlessen hierop aan. Het is bij ons ook mogelijk om losse lessen te boeken. Wil je zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen? Het is bij ons mogelijk om een 10-daagse spoedcursus te doen.

Elk persoon is uniek en zo ook het verloop van je rijopleiding. Om de opleiding zo goed mogelijk aan te passen aan jouw leertempo en voorkennis, heb je bij ons ruime keuze qua pakketten. Je kunt er (ook) voor kiezen om losse rijlessen te boeken.

Waarom Supheert Rijopleidingen de juiste keuze is in Emmen

We bieden een ruime keus aan pakketten, zodat er altijd een pakket is dat geschikt is voor jouw leertempo en wensen. Ben je nog niet helemaal zeker van jouw keuze voor onze rijschool? Start dan met een gratis proefles. We rijden dan 50 minuten en bespreken na afloop de mogelijkheden qua lespakketten. Wij bieden als rijschool ook theoriepakketten aan.

Gedegen rijopleidingen door ruime ervaring in het onderwijs
Proefles is gratis en vrijblijvend
Losse rijlessen ook mogelijk
Snel je rijbewijs nodig? Start een 10-daagse rijopleiding
Scherp geprijsde lespakketten
Supheert Rijopleidingen
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Linda BoersLinda Boers
08:21 28 Mar 24
Michel, bedankt voor alles! mede dankzij jou vertrouwen terug gevonden in mezelf! je rustige en directe aanpak heeft me super geholpen om toch te kunnen slagen! Alles keurig volgens afspraak en waar nodig is overleg altijd mogelijk. Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen !
Jasper WeinansJasper Weinans
19:13 15 Mar 24
Hele fijne lessen, veel gezelligheid in de auto. Lekker rustig aan opbouwen, ook bij hogere druk nog een fijne sfeer. Zeker een aanrader!
Nolan TunmerNolan Tunmer
19:45 11 Mar 24
Bij deze rijschool zul je geen fout begaan. De instructeur is zeer deskundig en professioneel. Sterk aanbevolen.
Paco w van DalenPaco w van Dalen
20:50 04 Mar 24
De instructeur was gemoedelijk en gaf goede feedback met wat je fout deed en hoe je het beter kon doen.
MavieMavie
11:48 15 Nov 23
Hele prettige instructeur met een leuke sfeer waar je lekker rustig kan leren en conversaties mee kan houden.
Thijmen van de RijetThijmen van de Rijet
11:31 25 Oct 23
Een fantastische rijschool! Geen verkeerd woord over te melden! zeker een aanrader
Linda de BlaauwLinda de Blaauw
15:37 21 Oct 23
Namens mijn man Bart:In een zin:Fantastische, vriendelijke en kundige instructeur die weet wat hij doet.Uitgebreider:Door het walhalla aan keuze in rijschool-land, werden we overspoeld met namen van rijscholen. Op Facebook kwamen we via familie een gedeeld bericht tegen (2022) dat Michèl net gestart was met zijn rijschool.Wij vonden kleinschalig belangrijk, vaak is er dan veel meer aandacht voor het individu. Dat bleek ook zo te zijn.Michèl past zich goed aan, maakt de lessen leuk en leerzaam. Geeft subtiel tips als er iets niet helemaal goed gaat. Ondanks dat Michèl zelf ook jong is, gaf dat juist een prettig gevoel. Geen 'ik heb het hier voor het zeggen' houding, maar een 'ik ga je helpen om het rijden onder de knie te krijgen, we doen het uiteindelijk samen'.Flexibel in zijn planning, fijn in zijn omgang.Bart raadt les van Michèl aan iedereen aan!
Michelle WesterhofMichelle Westerhof
12:22 25 Sep 23
Michel is een enorm fijne rij instructeur die goed en duidelijk les geeft en je tijdens het rijden enorm veel vertrouwen geeft. Zeker een aanrader om bij te lessen!
Daan WolswijkDaan Wolswijk
20:31 23 Aug 23
Supheert Rijopleiding heeft mij geholpen om mijn auto rijbewijs in 1 keer te halen. Ik stapte elke les weer met vertrouwen in de auto wetende dat ik die les stappen ging maken. Dit gebeurde ook en heb hierdoor aardig snel mijn rijbewijs kunnen halen. Een fijne maar vooral leerzame manier van uitleg heeft hieraan enorm geholpen. Ik raad zeker aan om bij Supheert Rijopledingen te lessen!
Mark ReindersMark Reinders
08:55 17 Aug 23
Michèl is een gezellig persoon en heeft altijd wel een grap in zijn hoofd zitten om te zeggen. Altijd gezellig tijdens de lessen en is duidelijk in wat je moet verbeteren en wat je goed doet
Wessel De VriesWessel De Vries
18:03 14 Feb 23
Rijden bij Supheert was een goede ervaring! Er word goed en rustig uitgelegd hoe je je moet gedragen in de auto en wat je wel en niet kan/mag doen. Ook is Michèl ook een topkerel en gezellig om mee te praten. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede rijschool.
Tess ScholteTess Scholte
06:48 16 Dec 22
Mijn rijlessen samen met Michèl heb ik zeer goed ervaren. Hij is rustig, moedigt je aan om beter te worden in plaats van dat hij je het gevoel geeft dat je iets fout doet en is daarnaast ook gewoon een gezellige man waarmee het zeker niet erg is om een uur in de auto te zitten.
Rilana SchoenmakerRilana Schoenmaker
09:33 26 Nov 22
Een leuke rijschool, legt duidelijk uit en neemt de tijd voor je. In de auto hangt er een goede en gezellige sfeer. Je gaat de rijlessen (bijna ?) missen als je je rijbewijs hebt gehaald!
KyraHulshofKyraHulshof
09:35 15 Nov 22
Gezellige Rijlessen! Ik vind ik de manier van lesgeven erg prettig en leerzaam, omdat het altijd duidelijk is wat er van je verwacht word en het niet altijd serieus hoeft en er altijd ruimte is voor wat grapjes.
kaylee Duiviskaylee Duivis
06:52 25 Aug 22
super rustige rijlessen werd goed uitgelegd en werd alle tijd genomen. fijn dat ik kon lessen in winschoten ondanks dat die uit emmen komt
FrankFrank
07:05 14 Jul 22
Super leerzame lessen en altijd een fijne sfeer tijdens de rijlessen!
Fernando PoppinghausFernando Poppinghaus
16:21 15 Apr 22
js_loader

Proefles aanvragen

We kijken tijdens de proefles welk lestempo bij jou past en maken dan een schatting van het te verwachten aantal lessen én kijken dan welk pakket het best voor jou geschikt is.

Met spoed rijbewijs halen in Emmen

Snel je rijbewijs nodig?

Zit er spoed achter het halen van jouw rijbewijs? Bij onze rijschool in Emmen is het mogelijk om een 10-daagse spoedcursus te doen. Zo zorg je ervoor dat je op korte termijn jouw rijbewijs kan halen.

Rijles bij rijschool Supheert in Emmen

Ruime keuze in pakketten

Bij Supheert Rijopleidingen heb je een ruime keuze aan pakketten. We bieden naast onze spoedopleidingen en reguliere opleidingen ook losse rijlessen aan.

Theorie leren auto in Emmen

Zelfverzekerd je theorie-examen maken?

Onderdeel van onze theoriepakketten zijn inloopavonden en een app met handige (uitleg)filmpjes.

Rijlessen bij onze rijschool in Emmen

Als je op zoek bent naar een rijschool in Emmen dan ben je bij Supheert Rijopleidingen aan het juiste adres. Bij ons haal je je rijbewijs op een fijne en ontspannen manier. Bij ons sta jij centraal. Wij zijn geslaagd als jij dat bent!

Heb je een vraag over rijlessen of het aanmelden?

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Menu