Verkeersschool Topper de goedkoopste rijschool in regio Eindhoven

Waarom Verkeersschool Topper?

 

Verkeersschool Topper zorgt er voor dat Toppers zoals jij razendsnel en goedkoop slagen voor je rijbewijs. Onze rijschool geeft rijles in Veldhoven, Eindhoven en omstreken. Wij vinden dat rijlessen voor iedereen betaalbaar moeten zijn en bieden daarom scherp geprijsde pakketen aan met extra korting voor studenten. Hiermee zijn we de goedkoopste rijschool in regio Eindhoven! Je kunt je rijlessen inplannen wanneer jij wilt en hoe vaak jij maar wilt. Jij bepaalt dus helemaal zelf hoe snel jij je rijbewijs haalt! Wij hebben geen wachttijd, je kunt dus direct starten.

Ben jij benieuwd geworden naar Verkeerschool Topper? Boek dan nu een gratis proefles en wie weet zit jij vandaag nog bij ons in de auto!

Je kunt ons direct bellen op 06-26956016

Kwaliteit

Rijles op maat

Flexibel

Zelf je rijlessen inplannen via de leerlingenapp

Betalen in termijnen


Lestijden

Bij Verkeersschool Topper volg jij de rijlessen op dagen en tijden die voor jou het best uitkomen. Je kan van maandag tot en met zondag rijlessen volgen, zowel overdag als in de avonden. Door de flexibiliteit kan jij je rijlessen goed combineren met je werk of studie. Heb jij dus veel tijd over? Dan kan jij ook hartstikke snel je rijbewijs halen. 

Lesgebied

Verkeerschool Topper is gevestigd in Veldhoven en geeft les in onder andere de volgende plaatsen:

Veldhoven

Waalre

Wintelre

Leende

 Eindhoven

Aalst

Vessem

Hapert

 Knegsel

Valkenswaard

Hoogeloon

Heeze

Steensel

Eersel

Riethoven

Geldrop

Leerlingenapp

Verkeersschool Topper maakt gebruik van een digitale omgeving waar leerlingen en ouders op kunnen inloggen. Via de app kan je zien hoeveel rijlessen je hebt gevolgd en hoeveel je nog tegoed hebt in je lespakket, wanneer je rijlessen gepland staan en hoe ver je gevorderd bent in je rijopleiding. De rijinstructeur vult via de app jouw instructievorderingskaart in en geeft feedback op je rijles. Op deze manier kunnen ouders meekijken als zij dat willen. Ook is in de app makkelijk terug te vinden of er openstaande facturen zijn en de betalingstermijnen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Voordelen digitale omgeving:

Zelf je rijlessen inplannen!

Lesafspraken bekijken

Een avond voor de rijles een herinnering ontvangen

Helder overzicht van de voortgang van je rijopleiding (digitale leskaart)

Feedback van je rijinstructeur bekijken

Betalingen en rekeningen bekijken

2todrive

Ben jij 16,5 jaar? Dan mag jij starten met je rijopleiding en vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen. Met 2todrive krijgen jongeren de kans om voor de 18e verjaardag de rijbewijs te behalen. Na het behalen van je rijbewijs moet er altijd een begeleider aanwezig zijn in de auto. Hierdoor doe jij als beginnende bestuurder extra rij ervaring op, zodat je straks vanaf je 18e verjaardag de weg op kan als zelfstandige bestuurder!

Talen die wij spreken

Beheers jij de Nederlandse taal niet goed genoeg? Geen probleem! Bij Verkeersschool Topper kan je ook rijlessen volgen in het Engels, Berbers, Arabisch en Frans. Verkeersschool Topper biedt reguliere lessen aan, opfriscursussen, spoedcursussen, overstapservice van een andere rijschool en lessen voor mensen met faalangst. Kortom deze rijschool is van alle markten thuis!

Rijschool Eindhoven en Veldhoven