Betalen in termijnen mogelijk

Hoog slagingspercentage

Geen wachttijden!

Wir erteilen Fahrstunden auch auf Deutsch

  We also give driving lessons in English

Zeker en zelfstandig leren rijden

Wij leiden je niet alleen op voor je rijbewijs. Wij leren je autorijden onder alle omstandigheden! Dit doen wij stap voor stap met een logisch stappenplan.

Ook hiervoor gebruiken wij een duidelijke app waarin jouw lesplan duidelijk beschreven staat. En je ziet duidelijk welke lessen je al gevolgd hebt  en welke lessen je nog moet volgen. We geven je via deze app ook huiswerk zodat je kunt bekijken wat je volgende les inhoud. Bekijk hiervoor de Leerlingen App.

We hebben een hoog slagingspercentage!

Wij rijden met moderne milieu vriendelijke Mercedessen van het type CLA. We verzorgen zowel schakel als automaat-rijlessen.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst en autisme  Adhd Add.

Rijles op elk niveau

De rijschool die tijd voor je neemt. En ervoor zorgt dat je een veilige defensieve en zelfstandige Bestuurder word.

Theorieles is meer dan regels leren

Verkeer is begrijpen. Alle regels van het verkeer zijn met elkaar verbonden om ongevallen tot een minimum te beperken. Wij willen u graag kennis laten maken met deze logica.

Online Theorie-lessen voor. Auto-Motor

  • Rijschool/Verkeersschool Start & Go. Geeft ook landelijk Theorieles. U kunt de lessen online op u thuislocatie  volgen. Dit kan via:pc , Tablet, Telefoon, Tv, Laptop. U hoeft hiervoor niet meer de deur uit.

Ook voor motorrijlessen kun je bij ons terecht.

Verkeersschool Start & Go.

Wij geven online theorie-lessen. Door heel Nederland.

Je kunt bij ons via je telefoon, laptop, tablet, pc of tv. Gewoon vanaf je thuis-locatie theorielessen volgen.

We geven iedere Woensdag van 19:00 tot 20:30 les.Er is ook de mogelijkheid om lossen lessen te volgen. of een pakket te pakken.

Neem telefonisch of via E-mail contact met ons op.

Tel 0619217585.

Klik hier en neem contact op.

( Voordelen START & GO. )

  • Je eerste rijles is een betaalde proefles. We kijken dan hoe jij het autorijden ervaart, hoe je technische handelingen verricht en met aanwijzingen omgaat. Hierdoor valt aardig te zeggen hoeveel rijlessen je nodig zult hebben.Kies je na de proefles voor een van onze pakketten. Dan komen de kosten van de proefles te vervallen.
  • We hebben geen wachtlijst, je kunt dus snel beginnen met rijles in  regio parkstad.(Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, brunssum ,Voerendaal, ransdaal ) en omgeving.
  • Je hebt altijd je eigen, vaste instructeur.
  • Je rijdt in een Mercedes Cla klasse. We hebben zowel een automaat als schakelauto.
  • Je hebt keus uit aantrekkelijke prijspakketten. Hierdoor krijg je nooit te maken met onverwachte kosten. Betalen in termijnen is mogelijk.
  • Maak gebruik van onze actie: sluit een pakket af en ontvang 10% korting op de losse lesprijs.
  • Je kan ook lessen volgen op avonden en in weekenden.
  • In één overzichtelijke app van PlanGo staat alles wat jij en ook je ouders moeten weten.
  • Wij zijn ervaren in het rijles geven aan zowel faalangstige als neurodiverse mensen (ADHD, ADD, autisme). Meer info over aangepaste begeleiding bij rijles in (Parkstad limburg ) Kerkrade, Heerlen ,Landgraaf , brunssum , voerendaal Ransdaal en regio vind je hier.
  • Als jij zorgt voor de aanmelding van een nieuwe leerling. Die bij ons een pakket afneemt, krijg je één gratis rijles cadeau!

Verkeersschool Start & Go is een verkeersschool met ruime ervaring. Wij geven rijlessen in de auto en op de motor. Dit alles doen we met veel passie en plezier. Wij leiden je niet op voor je rijbewijs, maar gaan verder dan dat. Wij leren je rijden in alle omstandigheiden en ook in buurten waar je niet bekend bent. Je haalt dus méér dan alleen je rijbewijs!

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst of autismespectrumstoornissen. Hieronder vallen bijvoorbeeld AD(H)D, PDD-NOS en Syndroom van Asperger.

Wij hanteren geen wachtlijst, je begint gelijk met je rijles!

Proefles aanvragen (tegen Betaling).

of een vraag stellen?

Bel 0619217585 of laat een bericht achter.

 Laat een review achter.