Motorrijles - MDR Motoropleidingen

[email protected] | 06 57 03 13 04

motorrijles

Motorrijles

Altijd al jouw motorrijbewijs willen halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om je daarbij  te begeleiden. In de motorrijlessen gaan we o.a. aan de slag met voertuigbeheersing, kijktechnieken, plaats op de weg en het herkennen van risico’s om ervoor te zorgen dat jij straks veilig en zelfverzekerd de weg op kunt met alle benodigde kennis en vaardigheden.

motortrainingen

Motortrainingen

Ook als gevorderde motorrijder kun je bij ons terecht om jouw vaardigheden op de motor uit te breiden. In onze motortrainingen komen diverse onderwerpen aan bod zoals het rijden van bochten, voertuigbeheersing en rijden in de heuvels.

Reviews

Joveni Janssen
Zeer fijne rijschool
Lees verder
Zeer prettige rijschool ervaring! De instructeur Miro is gedreven om jou de beste ervaring op te laten doen en heeft hiervoor dan ook alle geduld, om je alles aan te leren. Fijne 1 op 1 lessen, waarbij alle aandacht naar jou toegaat. Overal de eerste keer voor geslaagd dankzij deze zeer prettige en goede lessen!
Ogier Erens
Heel relaxed
Lees verder
Ik heb bij MDR mijn auto- en motorrijbewijs gehaald. Het contact is altijd laagdrempelig en makkelijk. De feedback is duidelijk en constructief. En de combinatie van de praktijklessen en de app (waar feedback en aandachtspunten in staan), maakt het makkelijk om te leren. Ik heb al een kennis naar MDR verwezen en zij heeft ook haar motorrijbewijs al!
Elise Jamieson
Lees verder
Na het behalen van mijn motor theorie-examen heb ik een proefles gevolgd bij MDR motoropleidingen waarbij Miro mij achteraf een acurate inschatting kon geven van hoeveel lessen dat ik nodig had. De een-op-een lessen van 1,5uur waren heel prettig en flexibel inplanbaar rondom mijn werk. Miro zelf gaf goede feedback en begeleiding. Ik kreeg de kans om alles uitgebreid te oefenen en bij lastige verrichtingen kon Miro de opdrachten steeds net op een andere manier uitleggen waardoor het opeens wel lukte. Ik heb bij MDR motoropleidingen mijn motorrijbewijs binnen 14 lessen en zonder herkansing behaald..
Kaylee Rademakers
Beste rijschool
Lees verder
Heb hier mijn motor rijles gehad en behaald! Betere rijschool kan ik me niet voorstellen !! Heel rustig, eerlijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Mike Roberts
Ik heb de motor rijlessen als zeer…
Lees verder
Ik heb de motor rijlessen als zeer prettig ervaren bij deze rijschool. Duidelijk in communicatie en afspraken. Duidelijke instructies tijdens de rijlessen, en ook word de tijd genomen om dingen rustig uit te leggen waar nodig.Ik zal iedereen aanraden om bij deze rijschool te gaan voor je rijbewijs!
René Westerman
Aanrader
Lees verder
Afspraken exact nagekomen en op een prettige manier geïnstrueerd.
Vorige
Volgende
motorrijles

De proefles duurt 90 minuten en kost € 40,-
Wanneer je besluit motorrijlessen te gaan volgen bij MDR Motoropleidingen krijg je dit bedrag weer terug op je factuur.