Damas rijschool past bij jou

Heerenveen | Gorredijk | Drachten

Geen wachtijden

Direct beginnen met je rijlessen.

Betaal wanneer je wil

Betaal per maand,
per week, of zelfs per les.

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015

onze theorie training

Makkelijk leren met onze leerlingen app

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Layer 1
IMG-20211007-WA0018
wij helpen jou aan een rijbewijs!

Jouw rijbewijs is onze missie

Jij wilt je rijbewijs halen. Wij snappen dat. Alles is er bij ons op gericht dat jij straks veilig en vertrouwd de weg op kunt. Hoe wij dat doen? Door goed te kijken naar jou als persoon, wie je bent en wat je kunt. Daarom is een proefles bij ons belangrijk. Dan kunnen we kennismaken en aandachtspunten direct in kaart brengen. Wij leveren rijles op maat en stemmen de rijlessen precies op jou af. We bekijken wat je al kunt en waar jouw verbeterpunten liggen. En voor jouw theorie-examen bieden we PlanGo. Dit is een app waarmee je heel helder en duidelijk aan de slag kunt met de voorbereiding van je theorie-examen. Een manier van leren waarmee we jou garanderen dat je het haalt. Welkom bij Damas Rijschool! Dat is:

je theorielessen met PlanGo

Met de app van PlanGo ben je verzekerd van je theorie. Damas Rijschool biedt je deze software  aan!

Hoog slagingspercentage

Rijles op maat

Heel veel jaar ervaring

Vaste instructeur

Over ons

Over Rijschool Damas

Wij vinden dat het nemen van rijles iets heel persoonlijks is. Daarom nemen wij echt de tijd om goed kennis te maken. Tijdens een proefles bekijken we wie je bent en wat je kunt. Daarop passen wij vervolgens onze maatwerk lessen aan. Je rijdt tijdens het lessen in een handgeschakelde BMW. Bij ons kun je rijlessen in Drachten, Gorredijk en Heerenveen.

Reviews

Wat leerlingen van damas vinden

Melissa Hoekstra
Melissa Hoekstra19 jaar
Lees verder
“De proefles vond ik fijn. Ik vond autorijden in het begin best spannend, maar de instructeur stelde me direct gerust en legde alles rustig uit.”
Rinze Kooistra
Rinze Kooistra17 jaar
Lees verder
“Ik ben altijd al bezig met voertuigen en techniek. Daarom vond ik het prettig dat mijn instructeur de lessen op mij aanpaste. Veel dingen wist ik al en dat schatte hij goed in.”
Jessica Hooghoudt
Jessica Hooghoudt27 jaar
Lees verder
“Ik werk overdag en wilde het liefst ’s avonds of in het weekend les nemen. Dat was voor de instructeur geen probleem. Erg prettig dat dat gewoon kan bij Damas Rijschool!”
Vorige
Volgende