0657052006 info@aspirant.nl
Selecteer een pagina

AUTORIJSCHOOL ASPIRANT

Ben je op zoek naar een autorijschool in Leiden en omgeving? Meld je dan nu aan bij rijschool Aspirant!

VOORDELEN BIJ ASPIRANT

15 jaar ervaring

Geen wachtlijst!

Gratis proefles*

Nieuwste Mercedes A-Klasse

Rijschool Aspirant verzorgt autorijlessen in Leiden en omgeving. Er wordt lesgegeven in de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Leer autorijden van een enthousiaste, professionele, ervaren instructeur. Met ruim 16 jaar ervaring en vele geslaagde leerlingen die jou voorgingen, weet Gabriele je op een leuke, structurele en comfortabele manier te begeleiden en te coachen zodat jij  in 1x snel en veilig je rijbewijs in Leiden kan halen.

Autorijden is een vrijheid waar je de rest van je leven profijt van hebt. Je bent niet meer afhankelijk van het OV of van andere en je kan je verplaatsen wanneer je zelf wilt en waar je ook maar naartoe wilt. Alles kan! Lekker toeren met vrienden of familie, of lekker op vakantie. Maar ook heel praktisch die zware boodschappen doen, naar je werk rijden of de kinderen naar de sportclub brengen. Het maakt het allemaal een stuk makkelijker als jij je rijbewijs op zak hebt. Rijschool Aspirant gaat je hierbij  helpen!

Wil je graag weten waar je aan toe bent?

Plan een proefles in! De proefles is gratis. Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur en de lesauto. Wij vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van onze werkwijze en dat er een goede klik is tussen jou en de instructeur. Heb je al eerder autorijlessen gehad of heb je al bij een andere rijschool examen gedaan? Ook dan adviseren we eerst een proefles te doen. De instructeur bepaalt tijdens de proefles (opnieuw) wat jouw aanvangsniveau is en zal daarna een indicatie geven van het aantal lessen dat nodig zal zijn om je rijbewijs te halen. Kies vervolgens je pakket, maak samen met de instructeur een planning en je kunt direct starten met je rijopleiding.

Plan mij in voor een GRATIS auto proefles!

Ik ben telefonisch bereikbaar tussen

5 + 14 =

Proefles (45 min)                         Gratis

Losse lesprijs (60min)                 € 65

Praktijkexamen CBR                   € 300

Praktijkexamen BNOR                € 350

Praktijkexamen Faalangst          € 350

Tussentijdse Toets CBR               € 240

iTheorie (Online leren)                € 69

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. De prijzen van de praktijkexamens bij het CBR zijn inclusief autohuur en verzekering.

 

RIJSCHOOL ASPIRANT

Info@aspirant.nl

Tel 0657052006

Kvk 74015524

CBR 1241W8

ONZE  LESTIJDEN

Maandag t/m zaterdag

9.00 tot 19.00

Andere tijden in overleg

Leiden en omgeving

Autorijschool Leiderdorp

Rijbewijs halen

Rijschool Leiden

ZUID HOLLAND

Autorrijles Leiderdorp

Autorijles Leiden

Autorijles Voorschoten