Hoog slagingspercentage

Rijschool Ger Scheijven bestaat inmiddels al 20 jaar en staat bekend om haar hoge slagingspercentage.

Persoonlijke benadering

Al onze leerlingen zijn uniek, daarom zorgen we er altijd voor dat de leerling een traject krijgt dat bij hem of haar past.

Positieve aanpak

Het volgen van rijlessen is al spannend genoeg, we  zorgen voor een positieve sfeer in de auto zodat het ook léuk blijft.

Rijschool in Heerlen

Autorijschool Ger Scheijven in Heerlen bestaat 20 jaar en is inmiddels een begrip in de regio. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere rijscholen door ons zeer hoge slagingspercentage en onze persoonlijke benadering.

Wij bieden onze leerlingen een gedegen rijopleiding en staan bekend om onze positieve, individuele aanpak. Naast losse lessen bieden we ook pakketten aan.

Neem vrijblijvend contact met Ineke Scheijven-Souren op betreft al uw vragen over administratie, planning, facturen en al uw overige vragen tel: 0615331709, of vraag direct een eerste rijles aan.

Onze 6 pakketten

Swipe voor meer
"Hele goede en super leuke rijschool met super leuke en aardige instructeurs Ger, Sander en Kim. Leuke en leerzame rijlessen!"
- Cher Sonissos
"Super rijschool! Ik kijk terug op een leuke en leerzame tijd! Ger is niet alleen streng, je krijgt op een leuke manier les waardoor je het allemaal veel sneller onder de knie krijgt. Nogmaals bedankt Ger!"
- Lizet Jacobs
"Hele fijne rijschool waar je veel van leert!"
- Oscar van Amerongen
"Super tijd gehad heel gezellig met Ger, hij kan ook streng zijn op de momenten dat het moet. Uiteindelijk gaat het om goed maar veilig rijden. Super trots dat ik in januari 2009 mijn rijbewijs bij Auto Rijschool Ger Scheijven heb gehaald!"
- Anne Bisschop-Schors
"Leuke en leerzame rijschool . Zeker een aanrader!"
- Mandy Cfr

Winnaar Auto Awards provincie Limburg

Auto- en Motorrijschool Ger Scheijven is winnaar van de provincie Limburg én van de gemeente Heerlen van de Nationale Auto Awards.