Autorijschool SHIV

  • Autorijles in Den Haag, Rijswijk, Delft en omstreken
  • Thuis opgehaald en weer afgezet
  • Reviews: 5 van 5 ★ ★ ★ ★ ★ 
  • GRATIS proefles! 

RIJLES IN DEN HAAG, RIJSWIJK, DELFT EN OMSTREKEN
Autorijles in Den Haag, Rijswijk, Delft en omstreken? Bij Autorijschool SHIV geven we met plezier rijles. Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles om de sfeer te proeven. Bijna vanzelfsprekend begin je daarna met rijlessen bij onze autorijschool in Den Haag. 

Het draait bij ons niet alleen om de goede sfeer in de auto en kwalitatief hoogwaardige lessen. We zijn ook nog eens een betaalbare rijschool. Ook bieden we de mogelijkheid om gespreid te betalen als je één van onze pakketten kiest.
 

Hoog slagingspercentage

Bij Autorijschool SHIV hebben we een hoog slagingspercentage. Hierdoor weet jij dat je gaat lessen bij een autorijschool die je alleen laat afrijden wanneer we overtuigd zijn dat je er klaar voor bent.

 

GRATIS Proefles

Bij Autorijschool SHIV hebben we een leuke tijd in de auto. Proef de sfeer via een proefles. Als je daarna bij ons een pakket afneemt, krijg je de proefles helemaal GRATIS!

 

Reviews 5 van 5 sterren

Als je wil weten hoe goed een autorijschool is, dan kijk je naar de reviews nietwaar? Autorijschool SHIV krijgt van haar klanten maar liefst 5 van 5 sterren.

 

Betalen in termijnen

Als je een rijles pakket afneemt, dan kan je deze in termijnen betalen. Op deze manier is het niet vereist in één keer alles vooraf te betalen. Wel zo prettig!

 

Rijles in Den Haag, Rijswijk, Delft en omstreken

Rijles in Den Haag, Rijswijk, Delft en omstreken? Zoek dan niet verder want Autorijschool SHIV is dé rijschool voor Den Haag, Rijswijk, Delft en omstreken. Wij halen je thuis op en zetten je ook weer thuis af.

 

Prettig te besturen auto

We geven autorijles in een VW Polo. Dit is een zeer prettig te besturen auto, zodat je minimaal tijd nodig hebt om de auto te leren beheersen en je daardoor vrijwel direct kan richten op de verkeerssituaties en het daadwerkelijk autorijden.

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN
Benieuwd naar hoe het is om rijles te volgen bij Autorijschool SHIV? Neem de eerste stap richting jouw rijbewijs met een proefles. Neem je daarna één van onze rijlespakketten af? Dan krijg je de proefles helemaal GRATIS!

Tijdens de proefles maak je kennis met onze ervaren instructeur en onze lesmethode. We beoordelen jouw rijvaardigheden en stellen samen een persoonlijk lesplan op dat perfect bij jou past. Tijdens de proefles heb je geen verplichtingen om daarna een pakket af te nemen. Meld je vandaag nog aan en ontdek zelf waarom Autorijschool SHIV de beste keuze is voor jouw rijopleiding.