Home

Rijschool Elzinga, de rijschool in Burgum

Bij Rijschool Elzinga leer je op een goede, betrouwbare en vooral vlotte manier hoe je goed met een auto kunt omgaan. Hierbij houden we rekening met jouw rijstijl en je leerstijl. Het gaat namelijk om jou en dat jij op een veilige manier je rijbewijs haalt.

Onze instructeurs en auto

Bij Rijschool Elzinga hebben we twee instructeurs bij ons in dienst, Hendrik en Jannie. Beide hebben hun eigen specialisme en kenmerken. Samen zorgen wij ervoor dat we jou bij een passende instructeur zetten. Daarnaast rij je in een moderne auto met verschillende snufjes. Lees over onze instructeurs op deze pagina.

Tarieven en mogelijkheden

Wij bieden scherpe tarieven aan omdat we weten dat je niet zomaar je rijbewijs haalt. Daarnaast bieden wij verschillende pakketten aan en kun je het pakket kan uitzoeken dat het beste bij jou. Bekijk onze tarieven pagina voor alle mogelijkheden.

 

Proefles?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze aanpak en wil je eens een proefles volgen? Meld je dan aan voor een gratis proefles waarna wij je gaan indelen bij een instructeur. Vervolgens kunnen wij op basis van je proefles een advies geven over het pakket wat het beste bij jou past, zo betaal je nooit te veel voor jouw rijbewijs.