Rijschool Hamer

[slider posts=”5″ sort_order=”desc” view_all=”1″]

De rijopleiding van Rijschool Hamer is een doeltreffende en snelle rijopleiding. Wij geven een open en eerlijk advies direct na de eerste rijles,  Onze deskundige instructeurs beschikken over de nodige kwaliteit / kennis en begeleiden je op een doeltreffende en snelle manier naar het CBR-praktijkexamen.

Rijschool Hamer laat je niet eerst meerdere lessen op een industrieterrein rijden maar laat je direct op een gestructureerde wijze deelnemen aan het verkeer.

Ons adres

Uiteraard is deze instructeur in het bezit van een geldig WRM-certificaat, het certificaat dat aangeeft dat het om een betrouwbare en vakkundige instructeur gaat.
Wij geven les volgens ‘Het Nieuwe Rijden’: vlot, efficiënt, zuinig en milieuvriendelijk. Onze tarieven zijn schappelijk, betaling in termijnen zijn altijd mogelijk.

Met Rijschool Hamer word je snel een bestuur(d/st)er met ruime kennis, inzicht, ervaring en veiligheid! Bij Rijschool Hamer heb je natuurlijk een vaste instructeur, die je begeleidt van het begin tot het eind van je rijopleiding


Like ons ook op Facebook!

Wij doen ons best, jij doet de rest!

2todrive

Door 2toDrive kun je nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen afleggen voor rijbewijs B. Wanneer je hiervoor slaagt mag je rijden, tot je 18e  onder begeleiding van een coach en daarna zelfstandig.

Waarom voor je 18e beginnen?
– Je doet extra rijervaring op
– Jongeren die aan 2toDrive meedoen zijn vaak veilige bestuurders
– Je kiest je eigen coach! (Minimaal 1, maximaal 5)
– na je rijlessen en examen leer je ook nog van je coach
– Ook je vrienden mogen met jou en je coach mee in de auto

Voor meer informatie kun je kijken op www.2todrive.nl.

placeholder

Na het halen van je rijbewijs moet je tot je 18e onder begeleiding rijden van een coach. De coach moet allereerst via de website van het RDW een begeleiderspas aanvragen.

Een coach:
– moet minimaal 5 jaar in bezit zijn van een B rijbewijs
– moet minimaal 27 jaar oud zijn
– mag in de 4 jaar voorafgaand geen strafrechtelijke veroordelingen hebben gehad voor verkeersovertredingen en mag geen alcohol- en gedragscurssusen gehad hebben
– mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens het begeleiden
– moet een geldig rijbewijs kunnen tonen