Overtuig jezelf en vraag vandaag nog een gratis proefles aan.

 

info
Contact

Mijn naam is Diane van Herk, eigenaresse van van Herk rijopleidingen. Zoals eerder vermeld sta ik garant voor een aantal zaken, waaronder kwalitatief goede rijlessen.

 

Lees meer over mij

Kwaliteitslessen

Persoonlijk en op maat gemaakte aanpak

No-nonsense mentaliteit

Klantflexibiliteit

Spoedopleiding en deelbetaling mogelijk

Goede prijs – kwaliteit verhouding

Er zijn ontzettend veel rijscholen en het kiezen van de juiste is niet gemakkelijk. Er kunnen diverse factoren zijn die invloed hebben op je uiteindelijke keuze. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een bekende van je er gereden heeft, je er goede verhalen over gehoord hebt of de prijs goed is.

Iedereen bepaalt voor zichzelf welke reden je het belangrijkste vindt. Maar waar draait het nou eigenlijk om? Controle, veiligheid en zelfvertrouwen. Als je je zelfverzekerd voelt, je de auto onder controle hebt en je alle verkeerssituaties op een juiste manier kunt inschatten zit je met plezier in de auto.

Bij van Herk rijopleidingen krijg je de garantie dat je aan het einde van de rijopleiding aan deze 3 vereiste voldoet. Door duidelijke communicatie, een op maat gemaakt plan en een persoonlijke benadering zullen je rijlessen uiteindelijk succeslessen worden!