Autorijles

Een vaste instructeur, die je met plezier en gezelligheid de kneepjes van het autorijden bijbrengt.

Motorrijles

Motorrijles begint op ons afgesloten terrein. Een veilige omgeving om je eerste stappen te zetten met de motorfiets.

Bromfietsrijles

UNIEK!!  Bij ons kun je met 15,5 jaar al je eerste rijles doen in de praktijk.

Aanhangerrijles

Aanghangwagen voor je hobby of voor je werk. We verzorgen een korte maar degelijke opleiding met examen.

Verkeersschool
Ingrid van Perlo

Ingrid van Perlo is sinds 1991 een begrip in Nijmegen en omstreken. De focus van iedere rijles ligt bij de leerling en het daarbij passende VIP gevoel. Een rijles moet leerzaam zijn maar wij vinden het plezier in de rijlessen ook belangrijk!

Start snel je proefles!

Voor iedere categorie hebben we een geschikte eerste proefles. Dit is een leuke manier om kennis te maken met je rijinstructeur en onze manier van lesgeven. Voor de auto komen we je thuis ophalen en zetten je weer thuis af. Voor de andere categorieën starten de lessen op onze locatie.

Kies zelf de examenplaats voor
je rijexamen

VIP rijschool is actief in meerder examenplaatsen. Je kunt kiezen voor VIP rijschool Nijmegen, VIP Rijschool Arnhem en VIP rijschool Doetinchem. Kies in de keuzebalk de examenplaats, die voor jou van toepassing is.

Volg ons op Facebook en Instagram!

Fun en leren gaan 
prima samen

We hebben als insteek dat rijles leuk moet zijn. Als je rijschool en de instructeur  ervoor zorgen dat je jezelf op je gemak voelt, zul je de lesstof altijd makkelijker opnemen. Daarnaast zul je het plezier van je opleiding ervaren. Dit is de insteek van al onze lessen.