| +31640371615
| Info@rijschoolmartin.nl

Mijn visie en wie is Rijschool Martin

Welkom bij Rijschool Martin


Even voorstellen, mijn naam is Martin Stuivenberg en ben 15 jaar als Middelbaar Installatie Technicus werkzaam geweest.


In 1997 ben ik in Zeeuws-Vlaanderen komen wonen en heb daar mijn vrachtwagenrijbewijs en chauffeursdiploma met ADR gehaald. Hierna ben ik lange tijd werkzaam geweest als (inter)nationaal chauffeur in tankcontainers.


In 2005 heb ik mijn instructiebewijs voor zowel auto als motor gehaald, na al deze jaren vond ik dat het tijd werd om zelf een rijschool te starten.


In de jaren na het behalen van mijn instructie bewijs heb ik geregeld bijscholingen gevolgd om op dit niveau te blijven, onder andere:


  • Autisme en ADHD en aanverwante stoornissen tijdens de rijles

  • Faalangst

  • R.O.S.O Rijden Onder Specifieke Omstandigheden

  • Coaching en feedback tijdens de rijles

  • Diverse theoretische opleidingen tbv rijopleidingen


  • Omdat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken is dit nu de juiste aangelegenheid om alles wat ik weet aan te leren aan leergierige leerlingen en dit op een veilige, vlotte en sociale manier.


    Je kunt bij ons lessen op maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:00. Er zijn ook lessen in te plannen in de avond tussen 19:00 en 21:00, op zaterdag wordt er enkel overdag les gegeven tussen 7:00 en 18:00


    Als collega vrachtwagenchauffeur weet ik heel goed dat het lastig is om een rijles in te plannen op de hierboven genoemde tijden, daarom bied ik exclusief voor deze groep motorrijlessen aan op tijden buiten de hierboven genoemde tijden. De motorrijlessen worden dan wel gegeven in blokken van minstens 3 lesuren.


    Auto

    Met je rijbewijs op zak kun je gaan en staan waar je wilt, wil jij op een vlotte, veilige en betaalbare manier je rijbewijs halen klik hier onder voor meer informatie.


    Leer meer

    Motor

    Altijd al je motor rijbewijs willen halen, om de vrijheid van het motorrijden te ervaren. Ook dit kan bij Rijschool Martin. Klik hieronder voor meer informatie over het motor rijbwijs.

    Leer meer

    Contact

    Voor meer informatie of inschrijvingen kun je mailen naar info@rijschoolmartin.nl of bellen naar 0640371615, voor meer informatie over hoe je mij kunt contacteren klik hieronder op leer meer.

    Leer meer