• slider-image

✓Vanaf €29 Per Rijles ✓Examengarantie ✓Hoog Slagingspercentage ✓Betalen In Termijnen ✓Theoriecursus
Bel 030-2270959 of vraag direct een GRATIS proefles aan!

Gratis Proefles Aanvragen

Rijschool Utrecht en omgeving – MijnRijschoolUtrecht.NL

Op zoek naar de beste autorijschool in Utrecht en omgeving? Mijn Rijschool Utrecht biedt je de mogelijkheid om super voordelig op een doelgerichte manier jouw rijbewijs te behalen. Al meer dan 10.000 tevreden studenten gingen je voor en met succes.

Voor rijlessen in Utrecht en omgeving ben je bij Mijn Rijschool Utrecht dus aan het goede adres als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, hoog slagingspercentage en niet geheel onbelangrijk…betaalbaarheid. Ben je student, dan profiteer je namelijk van 10% extra korting!

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag alles over onze autorijschool in Utrecht, lespakketten incl. bijbehorende tarieven én natuurlijk de geduldige aanpak van onze deskundige rij-instructeurs om jou te leren autorijden.

Op maat gemaakte rijopleidingen in Utrecht

Mijn Rijschool Utrecht biedt een breed scala aan rijopleidingen in Utrecht aan. Ons aanbod omvat individueel afgestemde autorijlessen, spoedopleidingen voor snelle resultaten en diepgaande voorbereiding op je theorie-examen. Wij zijn van mening dat elke leerling uniek is, en daarom passen we onze lesmethoden aan op basis van jouw specifieke behoeften en leersnelheid.

Ervaren en gepassioneerde rijinstructeurs

Ons team van rijinstructeurs bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals met een liefde voor het lesgeven in autorijden. Ze zetten zich volledig in om jou op een verantwoorde en veilige manier te leren autorijden. Onze rijinstructeurs begrijpen dat je soms nerveus of onzeker kunt zijn en zullen je met empathie en geduld begeleiden tijdens je rijlessen in Utrecht.

Aanpasbare lesuren en locaties

Bij Mijn Rijschool Utrecht begrijpen we dat je een druk leven leidt. Daarom bieden we aanpasbare lesuren en locaties aan, zodat je je rijlessen kunt inplannen op een manier die het beste past bij jouw agenda. Of je nu 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zorgen ervoor dat we een lesrooster opstellen dat aansluit op jouw voorkeuren.

Hoog slagingspercentage en tevreden klanten

Wij zijn er trots op dat Mijn Rijschool Utrecht een hoog slagingspercentage heeft. Dit is mede te danken aan onze persoonlijke aanpak en de inzet van onze ervaren rijinstructeurs. Onze voormalige leerlingen zijn zeer tevreden over hun rijopleiding bij ons en delen graag hun positieve ervaringen. Lees hun verhalen op onze website en laat je overtuigen!

Transparante prijzen en aantrekkelijke pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht vinden we het belangrijk om duidelijk te zijn over onze prijzen. Wij bieden diverse pakketten aan, zodat er altijd een pakket beschikbaar is dat aansluit bij jouw wensen en budget. Onze pakketten zijn concurrerend geprijsd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk onze tarieven op de website en kies het pakket dat het beste bij jou past.

Grondige voorbereiding op het theorie-examen

Een grondige voorbereiding op je theorie-examen is van essentieel belang voor het succesvol afronden van je rijopleiding. Daarom biedt Mijn Rijschool Utrecht zowel klassikale als online theoriecursussen aan in Utrecht. Onze cursussen zijn ontworpen om je op een effectieve en efficiënte manier de benodigde kennis bij te brengen, waardoor je zelfverzekerd en goed voorbereid aan het theorie-examen kunt deelnemen.

Voordelen Mijn Rijschool Utrecht

Kom je een rijles en theoriecursus in Utrecht volgen bij onze rijschool, dan profiteer je direct van de vele voordelen. De kwaliteit van onze lessen voldoen namelijk standaard aan de hoogste eisen, dankzij onze ervaren rij-instructeurs. Tevens vinden wij dat kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn. Bij ons betaal je dus maar € 65,- (excl. 10% studentenkorting) voor een vol lesuur van 60 minuten: vele malen goedkoper dan de gemiddelde rijschool in Utrecht en omgeving!

Een aantal voordelen nog even op een rijtje:

  • Voordelige Tarieven
  • Kosteloos Inschrijven
  • Hoog CBR Slagingspercentage
  • Betalen In Termijnen *
* wij brengen geen extra kosten in rekening bij het betalen in termijnen

Je kunt bij Mijn Rijschool Utrecht naast losse lessen inplannen met jouw vaste (!) instructeur, ook diverse pakketten boeken. Deze pakketten bestaan uit een aantal vaste elementen. Benieuwd welke? Lees direct meer op onze tarieven-pagina. Uiteraard behoort een spoedcursus ook tot de beschikbare pakketten, zodat je razendsnel je rijbewijs kunt behalen.

Gratis Proefles

Geïnteresseerd in een gratis proefles? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 030-2270959. Wij delen jou graag de gewenste informatie over of voordelen van Mijn Rijschool Utrecht.

Begeleiding en aanvragen van het rijexamen

Mijn Rijschool Utrecht begeleidt je bij het gehele rijexamenproces, van het aanvragen tot het daadwerkelijk afleggen van het examen. Onze rijinstructeurs zorgen voor een optimale voorbereiding, zodat je met zelfvertrouwen en goed voorbereid het examen tegemoet kunt gaan.

Informatie en veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het behalen van je rijbewijs, de kosten of de duur van de rijopleiding? Op onze website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor jouw rijopleiding in Utrecht.

Neem contact op en schrijf je in

Ben je klaar om te beginnen met je rijlessen in Utrecht en wil je je inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt starten met jouw rijopleiding. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Onderaan de pagina lees je een aantal reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

  • #1 Rijschool Utrecht
  • 10% Studentenkorting
  • Ervaren Instructeurs
  • Kwalitatieve Opleiding
  • Hoog Slagingspercentage
  • Geen Inschrijfkosten
  • GRATIS Proefles

Contactformulier






    Naam (verplicht veld)

    Adres + Plaats (verplicht veld)

    Email (verplicht veld)

    Telefoon (verplicht veld)

    Selecteer Pakket:

    Bericht

    Google Reviews

    Mijn Rijschool Utrecht
    4.9
    Gebaseerd op 317 beoordelingen
    powered by Google
    Dominic Tjon
    Dominic Tjon
    12:43 11 Apr 24
    Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
    samuel deepak
    samuel deepak
    09:51 10 Apr 24
    Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
    Sven de Brouwer
    Sven de Brouwer
    11:56 09 Apr 24
    Bekijk alle beoordelingen
    js_loader
    Top