Lesmethode

Kwaliteit

Kwaliteit komt voort uit een moderne lestechniek R.I.S. genaamd. Dit is een gestructureerde lesmethodiek waarmee je stapsgewijs wordt opgeleid. We werken dan ook met een praktijkboek zodat je jezelf  kunt voorbereiden op de volgende les.

Veiligheid, doorstroming van het verkeer, milieu en sociaalgedrag staan tijdens de opleiding centraal.

Maatwerk

Maatwerk, omdat iedereen tenslotte anders is en andere voorkeuren heeft. Zo zal de één het bijvoorbeeld fijn vinden om 2 uur achter elkaar te lessen terwijl een ander het moeilijk vindt om zich zo lang te concentreren. Belangrijk is dat je de manier waarop de lessen ingedeeld worden prettig vindt. Een rijles moet een leuke en leerzame ervaring zijn.

Wat je met plezier leert, leer je snel en vergeet je nooit!

Theorie

We hebben er voor gekozen om geen aparte theorie pakketten aan te bieden.

Er zijn voldoende zelfstudiepakketten verkrijgbaar. Dat neemt niet weg dat we hierin wel onze verantwoordelijkheid willen nemen. Mocht je tegen problemen aan lopen of vragen hebben over bepaalde situaties dan zijn we uiteraard bereid om in overleg een helpende hand te bieden. De theoretische kennis is de basis van een rijopleiding. Met de juiste kennis schat je gevaarlijke situaties goed in, ken je de betekenis van verkeersborden en weet je wanneer je voorrang hebt of moet geven. Wij adviseren je dan ook om op tijd te beginnen met leren.

2 to Drive

Tegenwoordig mag je beginnen met de praktijklessen op 16,5 jarige leeftijd. Je theorie-examen mag  je zelfs al halen als je 16 jaar bent, maar let er wel op dat dit maar 18 maanden geldig is. Op praktijkexamen mag je nadat je 17 jaar bent geworden. De voorwaarde is dan wel dat je tot je 18e verjaardag begeleid auto rijdt. Alles hierover kun je vinden op www.2todrive.nl.

Tussentijdse toets (TTT)

Bij de opleiding voor het praktijkexamen kunnen vorderingen getest worden met een TTT. Deze toets is niet verplicht. De TTT is een rijtest die verloopt als een echt rijexamen. De TTT wordt ook afgenomen door een examinator van het CBR. Tijdens de TTT kan je vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen op het eerstvolgende rijexamen. Na afloop van de TTT krijg je van de examinator een adviesformulier mee. Daarop brengt de examinator per onderdeel advies uit. Aan de hand hiervan kunnen wij precies zien aan welke onderdelen eventueel nog gewerkt moet worden. De TTT is een kans bij uitstek om alvast te wennen aan de examensituatie.

Wie zijn wij

Over ons

Autorijschool Eddy Kok is gestart op 1 september 2015.

Jouw vaste instructeur heeft opleiden, begeleiden en coachen als passie.

Zijn enthousiasme zal garant staan voor leerzame en leuke autorijlessen en je voorzien van een degelijke basis om vele jaren veilig te kunnen autorijden.

Prijslijst

Wat zijn de kosten?

Praktijkles € 50
Een praktijkles duurt 60 minuten. Je zit 1 op 1 met de rij instructeur in de auto.

Tussentijdse toets € 225
Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie.

Praktijkexamen € 235
De examenrit duurt ongeveer 35 minuten. Je rijdt voor een deel zelfstandig naar een bepaalde bestemming. Dit doe je met behulp van een navigatiesysteem. Voor het grootste deel rijd je op aanwijzingen van de examinator.

Faalangst examen € 275
Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig om te laten zien wat je kunt tijdens het praktijkexamen auto? Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij of zij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Tijdens een faalangstexamen moet je hetzelfde kunnen als bij een gewoon rijexamen.

Pakket € 1895
Dit pakket bestaat uit:

  • 30 praktijklessen
  • tussentijdse toets
  • examen
  • theorie pakket met online examen training

 

Aangepaste prijzen vanaf 1 oktober 2023

Per 1 oktober 2023 zullen de prijzen van onze diensten wijzigen.

Praktijkles € 55

Tussentijdse toets € 245

Praktijkexamen € 245

Faalangst examen € 285

Pakket € 2095

Contact

Hoe kunt u ons bereiken?

Voor meer informatie en vragen

staan wij graag voor u klaar.

Bel 06-45089266