Rijschool Sanna Nijverdal

De juiste keuze voor rijles in Nijverdal, Almelo, Rijssen en omgeving. Hoog slagingspercentage, faalangst rijinstructeur

logo4k

Rijbewijs halen? Rijschool Sanna!

Rijschool Sanna is de Rijschool voor rijlessen in de regio Nijverdal, Almelo,Wierden en  Rijssen. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit, klantgerichtheid en het optimaliseren van de slagingskans voor het behalen van je rijbewijs. JIJ staat bij ons centraal. Lessen bij Rijschool Sanna betekent lessen op een manier die het beste bij jou past en in jouw eigen tempo, zodat jij op een effectieve en ontspannen manier zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen.

Wat vinden onze leerlingen

Rijschool Sanna
5.0
Gebaseerd op 85 beoordelingen
powered by Google
AmberAmber
09:41 21 Jul 23
Echt een TOP rijschool! Fijne man in omgang die met veel geduld samenwerkt. Zeker een rijschool om aan te raden! 🙂
Dagmar HendriksenDagmar Hendriksen
09:30 24 Apr 23
Echt een geweldige rijschool, Alen heeft veel geduld en neemt de tijd voor je. Het was altijd heel gezellig in de auto waardoor je je al snel op je gemak voelt. Ik heb elke les met plezier in de auto gezeten en ik ben in een keer geslaagd!
jasper cloudtjasper cloudt
18:51 06 Apr 23
Geweldige rijschoolHeel erg vriendelijke instructeur en heel flexibel.Ik had me geen betere kunnen wensen. Ik had zonder hem waarschijnlijk nooit mijn rijbewijs gehaald heel erg bedankt voor de vele goede lessen. Zeker een aanrader ook als je moeite heb met een stoornis kan hij je helpen aan een rijbewijs.
Gwen van AmersfoortGwen van Amersfoort
11:59 14 Mar 23
Ik heb een hele hele goede tijd gehad met rijschool Sanna!!Goed opgevangen en natuurlijk gezellige gesprekken tijdens het rijden…Goeie ervaring en leuk contact! Dankjewel sanna 🪪🚙
Demi HarmelingDemi Harmeling
11:20 05 Mar 23
Ik ben erg tevreden over deze rijschool en ik zou het ook iedereen aanraden. Alen legt rustig uit en stelt je snel op je gemak. Door middel van de fijne rijlessen en goede tips heb ik in 1x kunnen slagen!
luca reukemaluca reukema
10:06 01 Mar 23
Fijne rijlessen gehad en in 1x geslaagd! De instructeur heeft gevoel voor humor en stelt je op je gemak door rustig te blijven bij het geven van tips. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden!
js_loader

vRaag een proefles aan

Wil jij met je rijopleiding beginnen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een proefles.

    Naam

    Email

    Telefoon

    Woonplaats

    Schuiven naar boven