06 227 957 18 | meneerverkeer@ziggo.nl | Al meer dan 18 jaar een vertrouwd adres in Dwingeloo e.o.

Welkom bij Meneerverkeer Rijopleidingen

Meneerverkeer Rijopleidingen is een rijschool met een vakkundig instructeur, met ondertussen 35 jaar ervaring, gevestigd te Dwingeloo sinds 2002. 

Wij bieden praktische rijopleidingen in de wijde omgeving van Dwingeloo, Diever en Hoogeveen . Hierbij staan kwaliteit, een persoonlijke benadering en de kenmerkende gezelligheid hoog in het vaandel. Een rijbewijs halen dat doe je niet zomaar even. Daarom moet het ook vooral leuk en ontspannen zijn tijdens de lessen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een ontspannen sfeer van groot belang is voor het uiteindelijke resultaat. Want voel jij je op je gemak, dan heb je zin in je lessen en blijf je gemotiveerd. De sfeer waarin de lessen worden gegeven is bepalend voor onze rijschool.

Klik hier om je rijschool te machtigen bij het CBR

Veel gestelde vragen

  • Ik heb faalangst en nu?

    Heb je slechte ervaringen met rijlessen, of heb je faalangst? Al onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan met deze angsten. De lessen worden aangepast op jouw tempo, zodat jij straks ook zelfverzekerd de weg op kunt.
  • Hoe oud moet je zijn om het theorie examen te mogen doen?

    Deelnemen aan het theorie-examen kan vanaf 16 jaar. Het reserveren van de examendatum kan al enkele maanden daarvoor.
  • Hoe lang duurt het praktijk examen voor een personenwagen?

    Het praktijkexamen voor de personenauto duurt 55 minuten. Hiervan is een kwartier beschikbaar voor een introductie en voor de toelichting op de uitslag achteraf. Je kunt je instructeur vragen om mee te rijden en bij het eindgesprek aanwezig te zijn. Dan leer je des te meer van het examen. Soms kan de instructeur uiteindelijk niet mee omdat bijvoorbeeld een examinator in opleiding voorrang krijgt.
  • Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

    Het benodigde aantal autorijlessen hangt af van leersnelheid en lesfrequentie en nooit van het aantal lessen. Daardoor kan niet van te voren worden gezegd hoeveel lessen je nodig hebt. Wel kan de instructeur na enkele lessen een redelijke inschatting maken.
Rijschool machtigen
Hieronder kan je het stappenplan downloaden en printen om de rijschool te machtigen voor je examenaanvraag.

machtiglogo