Logo Rijschool van Paridon
5/5

80+ Google reviews

De rijschool van Voorschoten en omstreken

Mijn naam is Wouter van Paridon, welkom op mijn website! Als je op zoek bent naar een vakkundige rijinstructeur die gestructureerd rijles geeft, dan zit je hier goed. Met veel plezier leid ik cursisten op om veilig en zelfverzekerd de weg op te kunnen in de auto of op de motor.

Deelnemen aan het verkeer is voor mij meer dan alleen een manier om van A naar B te komen. Verkeer is dynamisch. Door goed te anticiperen en te reageren op het verkeer wordt deelnemen aan het verkeer leuker. 

Mijn doel is om naast jouw opleiden tot een veilige verkeersdeelnemer het plezier van het auto en motorrijden mee te geven. 

Motor aan de kant van de weg, grasveld op achtergrond, invallende zon
Lesauto van Rijschool van Paridon | Rijschool Voorschoten
4e4a80cc-d511-47b9-a0b7-4d725a9423a7
Portret Wouter van Paridon

Mijn Verhaal

Na de studie ‘commerciële economie’ op de Haagse Hoge school ben ik aan de slag gegaan bij accountantskantoor Ernst en Young. Na twee jaar wist ik dat dit niet bij mij paste. Het onderwijs trok mij altijd dus ben ik de PABO gaan doen. Hoewel ik het lesgeven ontzettend leuk vond, was het voor de klas staan toch niets voor mij. Ik heb toen de knoop doorgehakt en ben mijn langgekoesterde droom achterna gegaan, een eigen rijschool beginnen. 

Al meer dan 10 jaar jaar ben ik nu actief in de regio Voorschoten en omgeving. Door de ervaring die ik heb opgedaan in het onderwijs kan ik de manier van lesgeven afstemmen op iedere leerstijl. Wil je ervaren of mijn manier van lesgeven bij je past, neem dan contact met me op of boek een direct een proefles!

 

 

Na het behalen van het autorijbewijs heb ik vrij snel mijn motorrijbewijs gehaald. De reden om motor te rijden was voor mij altijd het reizen geweest. De reis wordt een doel op zich, de bestemming bijzaak. Op een motor ben je 1 met de omgeving waarin je rijdt.  Rijden op mooie slingerwegen door heuvelachtige landschappen is het mooiste wat er is.

Wat jouw reden ook mag zijn om motor te gaan rijden, een goede gedegen rijopleiding is essentieel. Het is een feit dat je kwetsbaarder bent op een motor. Door de juiste rijstijl zijn veel risico’s te vermijden. 

Het gevoel dat je de regie hebt over de verkeerssituatie geeft voldoening en geeft het motorrijden een extra dementie.

Meer weten? Lees meer! 

Wouter van Paridon tussen twee motoren
Motorrijder geeft thumbs-up

Wij rijden in regio Leiden

leiden, voorschoten, oegstgeest, wassenaar, rijnsburg, valkenburg & warmond

Totaalpakketten

De meeste cursisten kiezen een Totaalpakket. In een Totaalpakket zit namelijk alles wat je nodig hebt om je praktijkexamen te doen, zo voorkom je onverwachte kosten. Gemiddeld heeft een cursist 40 lesuur nodig. In beide Totaalpakketten zit daarom 40 uur rijles. Eerder klaar? Dan ontvang je het openstaande bedrag terug. Wil je daarnaast ook lesmateriaal voor je theorie-examen, kies dan voor Totaalpakket B.  

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen lespakket samen te stellen. Bekijk onze lespakketten en prijzen pagina voor meer informatie.

Totaalpakket A

2835
  • 40 uur rijles
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen

Totaalpakket B

2860
  • 40 uur rijles
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • iTheorie
Populair

BOEK HIER DIRECT je proefles!

Vul je gegevens in en dan nemen wij contact met je op!