Welkom bij Autorijschool Krijtland

Léon Göbbels

 

Wil jij je verzekeren van een plekje bij Autorijschool Krijtland? Meld je dan nu aan zodat ook jij binnenkort kan starten met je rijopleiding.

Info? Bellen of whatsapp naar +31615071396 of mail naar: info@autorijschoolkrijtland.nl
Jouw rijschool voor SCHAKEL en AUTOMAAT rijles!

Direct aanmelden? Klik hier => AANMELDFORMULIER

 

“Autorijden is simpel, maar het moeilijkste dat er is, is simpel autorijden.”

Toch heb ik de doelstelling om je dat laatste te leren. Ik zal je opleiden tot een bestuurder die zich zelfbewust, verantwoord en veilig door het verkeer kan bewegen. Een prettige rijopleiding staat daarbij voorop. Omdat ik opleid conform de Rijopleiding In Stappen methodiek ben je verzekerd van gedegen structuur in de opleiding. Als gecertificeerd faalangst instructeur weet ik ook raad met jouw eventuele faalangst of examenvrees. Daarnaast heb ik de cursus Omgaan met leerlingen met autisme of ADHD gevolgd. Ook in dat geval kun je bij mij terecht.

Voor rijles zowel schakel als automaat in de gemeente Vaals, Gulpen-Wittem, Simpelveld en omstreken is Autorijschool Krijtland de rijschool voor jou!

Als moderne rijschool maken we gebruik van PlanGo rijschoolsoftware inclusief de uiterst handige LeerlingApp voor je smartphone. Hiermee heb je altijd inzicht in je afspraken, vorderingen, tegoed en nog veel meer. Om het helemaal compleet te maken beschikt de app over uitleg van alle lesonderwerpen inclusief instructievideo’s.

Altijd eerlijk over het slagingspercentage! Wil je weten wat het slagingspercentage bij Autorijschool Krijtland is? Hier vind je de link naar de officiële cijfers van het CBR.

LET OP: i.v.m. drukte is het mogelijk dat je misschien niet direct kan starten met rijlessen. Tijdig aanmelden is daarom het advies. Je kan wel eventueel al starten met het leren van je theorie. Ik zou iedereen aanraden om meteen hiermee te beginnen, het bevordert straks de voortgang van je rijopleiding. De inloggegevens voor de LeerlingApp met het online-theoriepakket worden je na de aanmelding per e-mail toegestuurd.

English / Please check => Welcome

 

Deutsch / Bitte besuche => Willkommen

 

#Vaals #Lemiers #Vijlen #Holset #Harles #Hilleshagen #Mechelen #Epen #Eys #Nijswiller #Wahlwiller #Partij #Wittem #Gulpen #Bocholtz #Baneheide #Simpelveld #Huls #Wijlre #Heijenrath #Slenaken #Eperheide