Rijschool in de regio 
Emmen | Coevorden | Hardenberg

Haal snel

jouw rijbewijs

GRATIS PROEFLES Contact

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij bellen jou zo snel mogelijk terug!




    Rijles gebieden

    Rijschool rsc Prinz in de regio Emmen, Coevorden en Hardenberg

    Ook snel zelfstandig de weg op in de omgeving van Coevorden en Emmen? Met de rijschool van Rijschool rsc Prinz stap je sneller dan je denkt vertrouwd achter het stuur. Bij ons draait het namelijk om plezierig lessen. Want wanneer je plezier hebt in je rijles leer je sneller en heb je uiteindelijk ook minder lessen nodig. Vraag nu dan ook je gratis proefles aan. Na de proefles bekijken we welk pakket bij je past.

    Ken je iemand die ook zijn of haar rijbewijs wil halen? Meld je dan samen aan en ontvang beiden €100,- korting bij afname van ons SPOED RIJ-OPLEIDING!

    Lesmogelijkheden

    Al vanaf 16,5 jaar kan je bij ons rijlessen!

    Onze professionele en ervaren instructeur begeleidt je op een geduldige maar efficiënte manier naar het rijexamen. Onze rijschool is actief in de regio Coevorden en Emmen. Je hebt de keuze uit lessen van 1, 1,5 of 2 uur, maar ook is het mogelijk een lespakket af te sluiten. En je kunt bij ons al vanaf je 16,5 rijlessen volgen dankzij onze 2toDrive rijlessen!

    Houdt er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het aanvragen van je theorie.

    Rijgeschiktheid

    Rijschool rsc Prinz in de regio Emmen, Coevorden en Hardenberg

    Ook snel zelfstandig de weg op in de omgeving van Coevorden en Emmen? Met de rijschool van Rijschool rsc Prinz stap je sneller dan je denkt vertrouwd achter het stuur. Bij ons draait het namelijk om plezierig lessen. Want wanneer je plezier hebt in je rijles leer je sneller en heb je uiteindelijk ook minder lessen nodig. Vraag nu dan ook je gratis proefles aan. 
     
    Ken je iemand die ook zijn of haar rijbewijs wil halen? Meld je dan samen aan en ontvang beiden €100,- korting.

    ZIJ ZIJN AL GESLAAGD! 

    Binnenkort sta jij hier ook bij

    Coevorden

    Coevorden

    Emmen

    Emmen

    Hoogeveen

    Emmen