Welkom bij Rijschool Mennen, de plek voor kwalitatieve goede rijlessen in Mierlo-hout, Helmond, Eindhoven en omgeving. Wij geven ook rijlessen aan mensen met een beperking. 

 

Wil jij ook rijles in een  van onze comfortabele BMW'S  die van alle gemakken zijn voorzien? Neem dan contact op voor een gratis proefles en wij zorgen ervoor dat jij snel voor je rijbewijs slaagt!

 

 

WAAROM KIES JE VOOR RIJSCHOOL MENNEN?

  • PERSOONLIJK

Alle lessen worden gegeven door een van onze rijinstructeurs. Zo kunnen wij jouw een persoonlijke aanpak garanderen. Je rijinstructeur houd je vorderingen nauwkeurig bij zodat het voor jouw iedere keer weer leuk en leerzaam is. Op deze manier weet de instructeur precies hoe jij het beste en snelste je rijbewijs haalt.

  • HOOG SLAGINGSPERCENTAGE 

Onze rijlessen zijn van een hoge kwaliteit. Alle rijinstructeurs zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben een hoog slagingspercentage van 75%.  Bij ons krijg je een rijinstructeur die duidelijk alles kan uitleggen en je lessen leuk en aangenaam maakt.

  • SCHERPE TARIEVEN

Onze lespakketten zijn zeer scherp geprijsd en voorzien van alle elementen die je nodig hebt om je rijbewijs in korte tijd te halen. Wij bieden een van onze lespakketten aan dat voor jouw geschikt is. Zo betaal je nooit teveel en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Je kunt bij ons al lessen vanaf € 49,50 per les. Onze rijlessen bestaan uit lesblokken van twee keer 50 minuten per keer. Zo leer je veel beter de lesstof en kan je veel sneller praktijkexamen doen. 

    • KORTE WACHTTIJD

    Bij ons kan je snel starten met lessen. De lessen worden overdag, in de avond of in het weekend gegeven. Jij bespreekt met je rijinstructeur de datum en het tijdstip van je lessen. Wil je een spoedcursus of neem je liever de tijd, veel is mogelijk!

    • GRATIS PROEFLES

    Je krijgt je proefles bij ons gratis als je bij ons een lespakket kiest. Je maakt dan meteen kennis met je rijinstructeur. Hij kan je na afloop een goed advies geven over het lespakket wat het beste bij jouw past. Na de proefles plannen we het verdere verloop van jouw rijopleiding. 

    • LESAUTO'S

    Wij werken met volledig uitgeruste lesauto's. Je krijgt les in een van onze BMW'S 1 series voor schakel of automaat lessen die van alle gemakken zijn voorzien.