Wil je een persoonlijke rijopleiding?

Meld je aan bij Autorijschool
Erik Mos

Auto Erik Mos

Ben jij op zoek naar een gezellige en betrokken autorijschool, waarbij je op een leuke én veilige manier tot een zelfstandige automobilist wordt opgeleid, met een geduldige en enthousiaste instructeur?

Wij kunnen jou dit bieden!

Na tientallen jaren ervaring is gebleken dat leerlingen onze rijlessen als positief en prettig ervaren omdat wij vol enthousiasme jou een volwaardige opleiding aanbieden die geheel aansluit bij jouw eigen persoonlijke capaciteiten.

Wij geven les volgens de RIS-methode. Dit houdt in dat we een duidelijke structuur aanbieden, je een eigen leerlingenkaart hebt en diverse toets momenten krijgt. Zo weet je waar aan gewerkt moet worden, maar ook wanneer je er klaar voor bent. Hierdoor ga je zelfverzekerd op voor je examen.

Ook voor het overwinnen van rijangst of opfrislessen kun je bij ons terecht.

Kortom wij bieden diverse mogelijkheden die wij aan jouw wensen aan passen en hebben een zeer hoog slagingspercentage.

Mocht bovenstaande je aanspreken of heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je bij het vinden van de juiste rijopleiding.

Online theorie leren

Dat kan snel en effectief met iTheorie. Cursisten leren de theorie tot in de puntjes kennen. Bovendien is de digitale cursus een goede voorbereiding op het daadwerkelijke theorie-examen. Je went aan de vraagstelling, de tijdsdruk en de hoeveelheid vragen. De lesstof volledig gebaseerd op de opzet van de officiële examens bij het CBR. Bestel itheorie via ons met korting.

itheorie

Toch niet in één keer geslaagd? Geen probleem! Je kunt de gratis herhalingscursus aanvragen. Die maakt complete cursus opnieuw toegankelijk. Zo maken we de kans op slagen zo groot mogelijk.