Altijd een geslaagde keuze!


RIJSCHOOL MO-TOWN

Wil jij je autorijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool Mo-town aan het goeie adres! Kwaliteit, passie voor autorijden en ervaring staan voorop bij rijschool Mo-town. 

Onder deskundige begeleiding van een ervaren instructeur maak jij je eerste kilometers en rijd je vol vertrouwen richting je rijbewijs. Een eerste rijles is altijd spannend, maar bij instructeur Mo zit je op je gemak en veilig achter het stuur. Met zijn 29 jaar ervaring leert hij jou autorijden op een professionele, maar vooral ontspannen manier. 

Na een rijopleiding bij Mo-town ga je geslaagd, zelfverzekerd, verantwoord en veilig de weg op!  

Zo werkt het:

STAP 1: INSCHRIJVEN
Schrijf je in via onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een lesplan te maken op weg naar je rij-examen.
STAP 2: RIJ-OPLEIDING
Daarna starten we met de lessen. Je gaat direct aan de slag met sturen en schakelen zodat je binnen korte tijd alles onder de knie hebt.
STAP 3: CBR RIJEXAMEN
Nadat je voldoende kennis hebt opgedaan, melden wij je aan bij het CBR zodat je kunt gaan afrijden. Wij nemen alles uit handen.

Wat is er inbegrepen ?

Binnen ons aantrekkelijk pakket krijgt je dit allemaal: 
LEES MEER OVER DE OPLEIDING

WAAROM KIEZEN VOOR RIJSCHOOL
MO-TOW
N?

Hoog slagingspercentage
Overzichtelijk lesplan
100% kwaliteitsgarantie
Aantrekkelijke prijs
Theorie examen inbegrepen
Snel starten

WIL JE MEER WETEN?

 Bel ons op 06-53274862 of stuur een bericht via onderstaand formulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share by: