Download Joomla by iPage

Home

Welkom bij Autorijschool Argaman. Dé autorijschool voor de B-categorie in de omgeving Utrecht! Al sinds 1991 ervaring op het gebied van het geven van kwalitatieve, deskundige en verantwoordelijke autorijlessen. Persoonlijke aandacht staat voorop. Een vaste deskundige rijinstructeur gedurende uw lesperiode begeleidt u op weg naar het rijbewijs. Rijinstructeur die humor en streng kan combineren en die uw wensen en angsten begrijpt. Een coach met veel geduld die veilig en snel uw doel doet bereiken. Dé autorijschool waar flexibiliteit en overzichtelijkheid vanzelfsprekend zijn.

Rijopleiding op maat

Bij de eerste les maakt de instructeur samen met de leerling een lesplan op maat. Hierbij wordt aandacht besteed aan de kennis en grenzen van de leerling. Dit wordt uiteraard gedaan met het oog op de financïele mogelijkheden van de leerling.

Lees meer

Opfriscursus

Bent u wel in het bezit van een rijbewijs, maar niet in het bezit van alle rijvaardigheden? Loopt uw kennis op sommige punten achter qua regelgeving of qua bijzondere manoeuvres? Voelt u zich ongemakkelijk bij bepaalde situaties, zoals invoegen op de snelweg?

Dan kunt u een opfriscursus op maat volgen.

Lees meer...

Begeleiding bij rijangst

Of u nu nog moet beginnen met rijlessen of dat u al jaren een rijbewijs heeft, Autorijschool Argaman helpt u bij rijangst. Helaas komt het vaak voor dat leerlingen of bestuurders die al in het bezit zijn van het rijbewijs, last hebben van faalangst op bepaalde momenten bij het besturen van de auto.

Lees meer...