Autorijschool Mario Gravekamp staat voor kwaliteit, veiligheid en rijlessen met persoonlijke aandacht!

Wie ben ik?

Mijn naam is Mario Gravekamp. Ik ben sinds 1981 rij-insturcteur. De autorijschool is gevestigd in Voorhout maar Ik geef  rijles in Teylingen ( Voorhout en Sassenheim en Warmond) Noordwijk,Noordwijkerhout en Oegstgeest.

Ik ben Ibki gecertificeerd rij-instructeur en ben in het bezit van een VOG verklaring.

Ik heb de cursussen ; rijles geven aan jongeren met ADHD of autisme en Basiskennis NLP tijdens de rijles gevolgd en bezit daarmee de ervaring om jou persoonlijk te begeleiden totdat jij je rijbewijs hebt.
Voor jou betekent dat zekerheid en rust.

ER word gelest in een Mercedes-Benz A limousine

De rijles

De rijlessen worden gegeven volgens Rijopleiding In Stappen. Stap voor stap dus. Hierbij krijg je een heldere uitleg met overzichtelijk materiaal. Je kunt ook 2 rijlessen achter elkaar plannen.
Tijdens de rijles doe je een aantal oefeningen. Je wordt opgehaald op de afgesproken plek. Tijdens de rijles bespreken we steeds de verkeerssituaties. En je oefent bijvoorbeeld het inparkeren.
Theorie uitleggen is ook nodig in de auto. Dat doe ik met overzichtelijk materiaal, zoals de Ipad en tekenmap

Ik neem leerlingen aan uit Voorhout,Sassenheim,Warmond (Teylingen),Oegstgeest,Lisse,Leiden,Noordwijk,Noordwijkerhout,Katwijk,Rijnsburg en Valkenburg

Rijbewijs app

Download de gratis rijbewijs app van Dation. Je krijgt van mij een inlogcode voor je eigen Dation rijlesplanner en je plant je eigen rijlessen in mijn agenda. Met de app kun je zien wanneer je volgende  rijles is en hoe ver je bent.

2toDrive

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met autorijlessen. Vanaf je 17de mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18de rijd je onder begeleiding van een coach. Daarna mag je zelfstandig de weg op.
Op de site van 2todrive vind je nog meer informatie. Bijvoorbeeld wat de eisen zijn om coach te worden. En waar vraag je de begeleiderspas aan?

Je mag tot je 18 bent niet in het buitenland rijden. Ook niet met je coach.
Met je 2toDrive rijbewijs mag je ook brommer of scooter rijden. Je krijgt namelijk automatisch ook het rijbewijs AM. Dit mag direct zelfstandig

Sinds 2009 ben ik Bovag lid.