Jouw reis naar zelfverzekerd autorijden begint hier. Bij Rijschool Ooster geloven we in meer dan alleen het behalen van je rijbewijs. We streven ernaar om jou een veilige, zelfverzekerde en bekwame bestuurder te maken, klaar om de weg te veroveren.

Sinds 1999 bestaat rijschool Ooster in Oosterhout.
Doelgericht, ontspannen, zelfverzekerd, leuk en zonder stress de weg op!

Logo Ooster rijschool Audi v2   WAAROM VOOR RIJSCHOOL OOSTER KIEZEN?

Persoonlijke aandacht: Onze ervaren instructeurs bieden individuele begeleiding die aansluit op jouw leertempo en -stijl.
Flexibele lessen: Wij passen ons aan jouw agenda aan. Lesuren die bij jou passen, zowel doordeweeks als in het weekend.
Moderne lesmethoden: Met geavanceerde lesvoertuigen en actuele lestechnieken bereiden we je voor op elke verkeerssituatie.
Examengericht leren: We stomen je niet alleen klaar voor het rijexamen, maar leren je de vaardigheden voor een veilige en verantwoorde rijervaring voor het leven.
Meerdere talen mogelijk: Is jouw Nederlands niet zo goed, wij kunnen ook rijlessen geven in Engels en Pools.

Of je nu een beginner bent die de eerste stappen achter het stuur zet of een opfriscursus wilt na een tijd niet gereden te hebben, wij staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar rijvaardigheid.

Ontdek de opwinding van zelfstandig rijden en bereid je voor op een toekomst vol mobiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en start jouw avontuur op de weg naar veilig autorijden met Rijschool Ooster.

Wil je meer weten over de rijlessen bij rijschool Ooster in Oosterhout
en omstreken?

Neem dan contact met ons op:
Mail of bel 0162 - 438527 of Mobiel 06 - 24700303
rijles inside car