Welk rijbewijs wil je halen?

Woon jij in de omgeving van Waalwijk en wil je je rijbewijs halen? Bij Verkeersschool Mika kun je terecht voor je autorijles, motorrijles, bromfietsrijbewijs en zelfs voor een aanhangwagenrijbewijs. We bieden zelfs de mogelijkheid om je rijlessen te volgen in het Engels, Syrisch en Arabisch.

De beste rijschool

Verkeersschool Mika behoort bij de beste 250 rijscholen van de 8000 in Nederland! In de provincie Noord-Brabant behoort Verkeersschool Mika zelfs bij de beste 4 van de ruim 200 rijscholen welke als examenplaats Berkel-Enschot hebben. Kijk op www.debesterijscholen.nl voor meer informatie!

Wij geven autorijles in de omgeving van Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand, Drunen, Vlijmen, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, regio Breda! De lessen kunnen worden afgenomen in zowel een schakelauto als in een automaat!

Lees meer over ons

Waarom Verkeersschool Mika?

  • Gedegen en goede rijopleiding
  • Mannelijke en vrouwelijke rijinstructeurs
  • Speciale begeleiding voor mensen met faalangst
  • Je kunt bij ons ook terecht voor het aanhangwagenrijbewijs

Met plezier en zelfvertrouwen in de auto

Onze service begint bij jouw wensen. Wanneer wil je lessen en waar wil je worden opgehaald? We stimuleren niet alleen het ‘kunnen’ maar zetten daarnaast ook ‘de persoon’ centraal, zodat je met vertrouwen en vooral ook met veel plezier in de auto stapt! We behandelen stap voor stap de lesstof
met behulp van een instructiekaart. Op deze instructiekaart kun je zelf zien op welk niveau je je bevindt en waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed.

Onze rijinstructeurs hebben ruime ervaring en hebben een opleiding gevolgd om mensen met rij- en faalangst goed te kunnen begeleiden.

Lees meer over rijangst

Wat vinden onze klanten?

“Fijne lessen gehad voor mijn aanhangwagen rijbewijs en in 1 keer geslaagd. Ik ben helemaal tevreden!”

Rick

“Frans bedankt voor de goeie instructies voor het vaarbewijs.”

Ashley

“Een woord… TOP! Heel erg bedankt voor de fijne lessen.”

Tanja

“Great driving school, I learned the motor with Mike and I recommend him a lot, great instructor ! Overall I had a good experience and I recommend this driving school.”

Kurt

“Fijne rijschool, goede instructie. Prijs-kwaliteit echt uitstekend. Ik heb hier mijn rijbewijs BE (aanhangwagen) gehaald.”

Chantall

“Top rijschool.. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald”

Martijn