Welkom op de website van autorijschool Zaki.

Bij rijschool Zaki vinden wij het belangrijk dat het behalen van uw rijbewijs betaalbaar moet zijn, daarom bieden wij u een laag lestarief aan met keuze uit verschillende pakketten en mogelijkheden. Dit allemaal is er om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op uw praktijkexamen.

Contact Us

We beloven je het beste onderwijs voor je te bieden..

Je bent pas 17 jaar geworden en wil natuurlijk zo snel en goedkoop mogelijk je rijbewijs halen. Sinds 1 november 2011 mag je op 16,5 jaar beginnen met het lessen bij een autorijschool. Het nemen van rijlessen kan nogal duur zijn, omdat de meeste leerlingen van ons studenten zijn proberen wij daarom altijd onze lestarieven zo laag mogelijk te houden.

Op deze site treft u meer informatie over de lespakketten die wij aanbieden maar ook bijvoorbeeld wat een losse les bij ons kost. Je kunt contact met ons opnemen voor een vrijles en proefles. Laat snel van je horen!

leer meer

Ontdek de diensten Wij bieden voor u

PROEFLES

Autorijschool Zaki is het mogelijk om zelf te bepalen hoeveel uur je per week wilt lessen, ben je iemand die zijn rijbewijs snel wil behalen dan is het mogelijk om meerdere lesuren per week te volgen, maar wij begrijpen het ook als je het rustig aan wilt doen en wat minder lessen per week wilt volgen. Dus twijfel niet en plan nu jouw proefles in!

NU AANVRAGEN

FLEXIBEL

Bij ons bepaal jij zelf wanneer je wilt lessen. Wil je in het weekend leren rijden, dan is dat geen probleem.

Scherpe Prijzen

Wij geloven dat rijlessen betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Daarom houden wij de prijzen altijd zo laag mogelijk te houden.

Morgen starten? Dat kan!

Bij autorijschool Zaki kun jij gelijk beginnen met je rijlessen. Wij hebben geen wachtrijen dus je kan morgen al van start gaan. Meld je aan voor een proefles en wie weet heb jij jouw rijbewijs al na een paar weken..

tevredenheid

Bij autorijschool Zaki vinden wij dat u altijd op uw gemak moet voelen tijdens de rijlessen. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Bij ons staat tevredenheid samen met veiligheid op plek 1..

125

Tevreden Geslaagden

8,4

Klantbeoordeling

93%

Beveelt ons aan

Wat onze studenten over ons zeggen.

Prijslijst.

Pakket A
€1170
  • 20 lesson (60 minuten)

  • Incl. praktijkexamen

  • Vanaf 16,5 jaar.

Pakket B
€1620
  • 30 lesson (60 minuten)

  • Incl. praktijkexamen

  • Vanaf 16,5 jaar.

Pakket C
€2070
  • 40 lesson (60 minuten)

  • Incl. praktijkexamen

  • Vanaf 16,5 jaar.

losse les
50€ (60 minuten)
AANVRAGEN
proefles
40€ (60 minuten)
AANVRAGEN
1

Tevreden Geslaagden

2

Tevreden Geslaagden

3

Tevreden Geslaagden

4

Tevreden Geslaagden

5

Tevreden Geslaagden