hier start jouw rijopleiding!

9,7 Klantbeoordeling!

Hoog slagingspercentage

Duidelijke afspraken

GRATIS advies

Waarom Rijschool van Zuylen?

Op zoek naar een betrouwbare rijschool, waar kwaliteit wordt geleverd tegen een eerlijk tarief? Dan ben je aan het juiste adres bij ons!

✔ Hoog slagingspercentage
✔ Altijd lessen in de nieuwste auto’s
✔ Meer dan 4.000+ tevreden klanten!
✔ Persoonlijk advies
✔ 15+ jaar ervaring 

Kies hier jouw Rijopleiding

Motor a

aanhanger BE

camper automaat c1

Vrachtauto C/CE

code 95 & MEER

Top rijschool

Hele goede en fijne rij instructeurs,alles word goed en duidelijk uitgelegd en bovendien er is ook een hele fijne sfeer op de rijschool en het zijn ook hele relaxte en aardige mensen. Echt een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen.
- Uden

Super rijschool

Erg goede rijschool. Kundig en vriendelijk personeel
- Oss

Simpelweg de beste keuze die je kunt maken

Vanaf moment 1 ben ik heel erg warm welkom ontvangen bij deze rijschool. Van eerdere negative ervaringen bij andere rijscholen, werd ik hier goed ontvangen en uitstekend begeleid. De rijinstructeurs zijn zeer goed en bereiden je goed voor op het rijexamen. Vooral Thijs Bosters is een voorbeeld voor alle rijinstructeurs. In het kort, een top school.
- Heesch

Top!

Zonder meer een aanrader om enthousiast en op eigen tempo je rijbewijs te halen.
- Haren

Persoonlijk, vakkundig en gezellig!

Na 1 telefoontje werd alles snel en helder ingepland. Flexibel en snel. De instructeurs zijn heel erg kundig en persoonlijk. Dit is zoals je behandeld wil worden. Bedankt allemaal!
- Oss

Fijne ervaring, zeer aan te raden.

Mijn motor lessen gevolgd samen met mijn vriend. We konden samen lessen, ze zochten altijd voor een plekje in de planning dat we met zijn twee konden lessen. Ik ben zelf wat onzeker over alles en ook op de weg maar ik ben echt top begeleid en ik heb het gewoon gehaald! Ik raad het zeker aan, ook voor de meiden die twijfelen lessen te nemen. We hebben verschillende instructeurs gehad en ze hadden allemaal iets unieks. Je merkt ook dat ze het leuk vinden informatie door te geven. Dus dit bedrijf raad ik zeker aan als je je motor rijbewijs wilt halen.
- Geffen

Fantastisch

Zeer goede en ervaren instructeurs die graag de tijd nemen om je de juiste oefeningen te leren. Ze denken zeker mee in mogelijkheden als het om plannen gaat geven duidelijk feedback. Ik zou zeker deze rijschool zeker aanraden.
- Geffen

Top: kundig, sociaal, professioneel en gezellig.

Janny is een topper. De begeleiding is heel goed en de feedback recht voor z'n raap ....... en dat is precies wat nodig is om snel tot leren te komen! Zeker aan te bevelen dus.
- Geffen

5 sterren is nog te weinig voor deze rijschool!

Op basis van het slagingspercentage, de website, het kleinschalige karakter, de aandacht voor faalangst en de reviews heb ik bewust voor van Zuylen gekozen, als laatste kans om op latere leeftijd het CE rijbewijs te behalen. Van mijn zelfvertrouwen was namelijk niet veel meer over toen ik er, na 50 lesuren bij een andere rijschool, helemaal niks van bakte tijdens het examen. Dus tufte ik 84 km naar Oss voor een proefles en wist Jos mij de moed te geven om het onder hun begeleiding nogmaals te proberen. Alles werd in het werk gesteld om zowel de planning als de lessen aan te passen aan wat ik vroeg of nodig had, met ruimte om het examen eventueel nog te verzetten. Zo kon ik zonder druk toch naar een datum toe werken, waarbij ik keer op keer begripvol op mijn gemak werd gesteld en met positieve feedback werd gemotiveerd om door te zetten. Het was zo ontzettend fijn om regelmatig bevestiging te krijgen van wat goed gaat, aangevuld met instructies op een manier die ik kon volgen. En lukte het even niet, dan werd er zonder gemopper of stress een ander moment of een andere manier gezocht waarop het me wel lukte. Altijd op ontspannen wijze, maar toch duidelijk en direct in begrijpelijke taal. Met een hoge mate van empathie, engelengeduld en gepaste gezelligheid hebben ze mij er doorheen gesleept, zodat ik na 24 uur les met glans ben geslaagd! Wat ik heel bijzonder vond, was het mogen zien en ervaren hoe perfect het nog jonge team functioneert, onderling communiceert, samenwerkt en elkaar aanvult vanuit een gezamenlijke passie. Hoewel ik voornamelijk les heb gehad van Frank, wisten ook Jos en Mathieu exact waar de aandachtspunten lagen en hoe daar op in te spelen. De combinatie van Frank, Jos en Mathieu is voor mij goud waard geweest, zij hebben mij veel meer bezorgd dan alleen mijn rijbewijs en dat draag ik de rest van mijn leven met me mee. Ik raad iedereen deze rijschool dan ook beslist aan, ook als je de moed eigenlijk al hebt opgegeven of wat verder weg woont!
- Moerdijk

Heel fijn!

Erg fijne rijschool. Super leuke en leerzame lessen en hele leuke rijinstructeurs!
- Nuland

Vrijblijvend informatiegesprek inplannen?

Samen met jou plannen we een vrijblijvend informatie gesprek in, zodat we kunnen bepalen wat het beste bij jou past. Ook is het mogelijk om te starten voordat je theorie behaald is!

Deze Toppers gingen je al voor!