Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Login voor rijschoolhouders

Rijscholen regelen alle zaken online in het speciale rijschoolgedeelte dat alleen toegankelijk is voor rijschoolhouders. Hebt u nog geen wachtwoord? Vraag dan aan de rechterzijde van de pagina vrijblijvend toegang aan.

Aanmelden als rijschoolhouder

Door onderstaande gegevens in te vullen krijgt u vrijblijvend toegang tot de rijschool informatie. Na het invullen van onderstaande gegevens, klikt u op de knop 'Inschrijven rijschool'. U ontvangt daarna uw wachtwoord per e-mail.

Dit gedeelte is NIET voor cursisten. Cursisten loggen hier in.

LENS-ID: 0000
Wachtwoord:
iTheorie rijscholen loggen in met hun Kamer van Koophandel nummer en het bijbehorende wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Gebruik dan het formulier aan de rechterzijde van de pagina!
INLOGGEN iTHEORIE RIJSCHOOL
Inschrijving Kamer van Koophandel: 0000 Opzoeken KvK
Rijschoolnummer CBR: RS CBR
E-mailadres:
INSCHRIJVEN RIJSCHOOL
De informatie voor rijscholen is afgeschermd en is alleen toegankelijk voor rijscholen die zijn ingeschreven bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Rijscholen dienen zich daarom eenmalig aan te melden om toegang te krijgen. Met uw Kamer van Koophandel nummer en het bijbehorende wachtwoord kunt u daarna in alle websites van LENS Media inloggen. Komt u niet uit de aanmeldingsprocedure of lukt het inloggen niet? Wij helpen u graag met het gebruik van deze website. U kunt direct contact opnemen met de helpdesk.
Google Beoordeeld door KiyOh > >