Rijschool Bianca Sterken

Haal je rijbewijs bij de leukste rijschool van Zwolle!

Wij gaan anders te werk dan andere rijscholen. Lees verder voor meer informatie.

Alles in een lessenpakket

Wij bieden een volledig pakket aan met daarin alle stof die jij nodig hebt om je zo snel mogelijk op weg te helpen naar het behalen van jouw rijbewijs.

vergrootglas icoon

Gratis proefles

Het kan soms lastig zijn om een goede rijschool te kiezen . Je wil natuurlijk wel dat er wordt voldaan aan je verwachtingen. Om dit waar te kunnen maken biedt rijschool Bianca Sterken een proefles aan . Tijdens deze proefles die 1,5 uur duurt ga je samen een stukje rijden . Zo maak je alvast kennis met je instructrice en met de auto. En ervaar je hoe een les er ongeveer uit zal zien. Na de proefles kan je instructrice een inschatting maken van hoeveel lessen zij denkt dat jij ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen.

Bekijk de proeflessen
auto icoon

Praktijk lessen

Bij veel rijscholen duren de lessen 50 of 60 minuten. Uit ervaring weet ik dat dit vaak te kort is om echt goed te kunnen oefenen. Daarom heeft rijschool Bianca Sterken de mogelijkheid om lessen van 90 minuten te rijden. Binnen deze 90 minuten heb je alle tijd om alles te behandelen en kan je ook nog een andere leerling ophalen mocht dit nodig zijn. Als je een keer niet kunt lessen, (ongeacht de reden) dan wordt deze les niet in rekening gebracht, maar gaan we samen kijken wanneer je de gemiste les alsnog kunt rijden. Bij veel rijscholen werkt dit anders en wordt de les in rekening gebracht wanneer je binnen 48 uur voor de les afzegt.

Meer over praktijklessen
boek icoon

Theorie lessen

Wanneer je begint met rijlessen is het verstandig om je theorie-examen zo snel mogelijk te halen. Tijdens je rijlessen kom je onderdelen van de theorie die je moet leren namelijk voortdurend tegen. Ook is het verplicht om je theorie-examen te halen voordat je je praktijkexamen aanvraagt. Daarom is het handig en verstandig om dit zo snel mogelijk te doen.

Meer over de theorie

Rijschool Bianca Sterken

Rijschool Bianca Sterken is een nieuwe rijschool in Zwolle en opgericht door Bianca Sterken en is gevestigd in Zwolle. Bij rijschool Bianca Sterken krijg je rijles van een vaste ,ervaren instructeur. Zo blijven het lessen persoonlijk ,doordat je instructeur jou goed kent en dus precies weet waar jouw aandachtspunten liggen. Op deze manier blijven de lessen ook leuk waardoor je je motivatie makkelijker kan vasthouden. Daarnaast rij je altijd in dezelfde auto en in deze auto ga je dus ook je praktijkexamen doen. Tijdens de lessen leer je dus goed de auto kennen en kom je tijdens je examen niet voor verrassingen te staan. Naast een persoonlijke benadering en kwaliteit staat betrouwbaarheid ook centraal bij rijschool Bianca Sterken. We houden niet van addertjes onder het gras. Op deze manier weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Rijschool Bianca Sterken is gevestigd in Emmen ( Hesselterbrink 45, 7812CB) en geeft les aan iedereen in en rondom Zwolle. Meer te weten komen over onze rijschool? Neem een kijkje op onze Facebook pagina.

Lesprijzen
  • Uurtarief

    60 min €62,50

    90 min €93,75

  • Praktijkexamen €285

  • Tussentijdse toets €250

  • Theorie pakket tegen inkoopsprijs €25 euro

Wie is Bianca Sterken

Voor het openen van mijn eigen rijschool heb ik veel ervaring opgedaan bij een paar andere rijscholen. Maar na 15 jaar heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Je kan dus wel stellen dat ik de fijne kneepjes van het vak door en door ken. Verder heb ik in deze periode ook een aantal cursussen afgerond waardoor ik leerlingen nog beter kan begeleiden en opleiden tot een verkeersveilige chauffeur. Daarbij kun je denken aan het begeleiden van een faalangstige leerling, maar ook aan de begeleiding van mensen met een spectrum stoornis zoals ADHD, ADD en PDD-NOS. Het leukste aan het werk als rijinstructeur is het persoonlijke contact met leerlingen, je bouwt een band op met leerlingen en door die persoonlijke benadering en ontspannen sfeer in de auto kunnen leerlingen optimaal presteren.

Bianca voor auto
Two to drive

Begeleid rijden met 2toDrive222

Beginnen met lessen als je 16,5 bent.

Vanaf je 17e afrijden.

Begeleid rijden tot je 18e.

Volle vrijheid vanaf je 18e.

Heb je nog niet genoeg informatie? informatie

Neem dan contact met ons op en stel al je vragen.

lesauto voor cbr