Haal snel je rijbewijs bij Rijsnelweg!

Wil je meer weten hoe wij dit kunnen regelen? Neem dan contact op met ons.
Lees verder

Snel je Rijbewijs halen?

Dat kan bij rijschool Rijsnelweg!


Wil je meer weten hoe wij dit kunnen regelen?

Neem dan contact op met ons.
Lees verder

Waarom Rijsnelweg?

  • Meerdere keren per week lessen

    Bij rijschool Rijsnelweg kun je meerdere keren per week lessen. Wil je elke dag lessen? Zelfs dat is mogelijk!

  • Ook in de avond en in het weekend

    Kun je alleen in de avonden lessen of in het weekend? Dat is mogelijk!

  • 1 vaste vertrouwde rij- instructeur

    Bij Rijsnelweg krijg je 1 vaste rij- instructeur. 

  • Moderne en veilige lesauto's

    Wij rijden in nieuwe, moderne lesauto's die van alle veiligheid zijn voorzien. 

  • Flexibel het aantal lessen bepalen

    Bij Rijsnelweg bepaal je samen met de instructeur hoeveel lessen je nodig hebt. Zou je meer lessen willen voor de zekerheid? Dat is mogelijk!

Gratis proefles!

Contact Us

Onze diensten

Als autorijschool hebben wij verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken. 
Alle diensten

Geslaagden

quotes2Artboard 2

Onze acties

Zie hieronder onze lopende acties
door Forogh Radmanesh 27 mrt., 2020
Wij van Rijsnelweg begrijpen dat het lastig is om de juiste rijschool uit te kiezen. Er zijn zoveel rijscholen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Rijsnelweg kun je een gratis proefles nemen. De proefles is een vrijblijvende kennismaking met rijschool Rijsnelweg en bestaat uit een rijles van 50 minuten in de auto. De kosten voor de proefles zijn 19,95. Ga je bij Rijsnelweg je praktijkexamen doen en sluit je een pakket af? Dan is de proefles gratis. Wij brengen deze dan in mindering op je opleidingspakket.! Tijdens de proefles ga je samen met de instructeur een eerste kennismaking maken met de auto. Hoe zit je nou eigenlijk correct voor het stuur? Hoe moet je sturen en hoe rijdt je weg uit stilstand? Dat zijn allemaal taken die tijdens de eerste lessen behandeld worden. Hiermee maak je een beginnetje tijdens de proefles. Ook maak je kennis met de rij instructeur die jou les zal geven, mocht je de opleiding bij ons willen doen. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt in de auto met je instructeur en dat je je veilig voelt. Dan zul je het ook minder eng vinden om foutjes te maken en leer je daar alleen maar meer van. Vul hieronder het contactformulier in en vraag snel je gratis proefles aan!
door Forogh Radmanesh 27 mrt., 2020
Ken jij iemand die ook graag zijn/haar rijbewijs wil halen en komt diegene bij Rijsnelweg door jou? Dan krijg JIJ gratis lessen daarvoor!! Wat moet je ervoor doen? Wanneer je iemand kent die bij ons zou willen lessen, kan diegene zich gewoon aanmelden bij ons. Diegene hoeft alleen maar jouw naam te noemen. Afhankelijk van het pakket dat diegene aanschaft krijg jij gratis lessen. Neemt diegene pakket 1 of 2? Dan krijg je één gratis les. Bij pakket 3 of 4 krijg je twee gratis lessen. Als je al 4 vrienden/kennissen hebt die allemaal pakket 3 zouden afsluiten bij ons, heb je al 8 gratis lessen ten waarde van 280 euro! Dus wacht niet langer en deel dit met zoveel mogelijk vrienden/kennissen/familie!!!
Share by: